Український чат Ванкуверу
-
мене цікавить сутація навпаки :) я не маю українського посвівдчення і планую прилетіти в україну. чи зможу я водити автомобіль на канадських правах?
-
Хелло. 90 днів можна за UA посвідченням, за цей час треба здати теоретичний екзамен та практику, і автоматом буде категорія « class 5”, якщо загальний стаж, здається, більше 2 років.
-
дякую!
-
В тому ж документі "Громадянам України, які за кордоном обміняли національне посвідчення водія на посвідчення водія іноземної держави, у разі обміну такого посвідчення водія іноземної держави на національне посвідчення водія надається право керування транспортними засобами тих категорій, що зазначені в національному посвідченні водія, обміняному за кордоном, без складення теоретичного і практичного іспитів."
-
Ох вибачте! 💐
-
дякую! на жаль українського посвідчення ніколи не мала
-
🎥 Карпатський дід розігнав Канаду. 🔥🔥🔥 В Монреалі - плакали, в Едмонтоні - плескали, в Калгарі - щасливі, Вінніпег хоче ще, в Саскатуні рекордна явка, а в Торонто ще не бачили, але зробили sold out за одну добу. 💪 Ванкувер приготуватись!👏 «Мій карпатський дідусь» 23 січня у кінотеатрі Ріо, початок о 6:30 p.m. Після перегляду можна буде запитати Богдана Бенюка про все що забажаєш. Така нагода! ❤️ Квитки riotheatretickets.ca/events/28829-my-carpathian-grandpa
-
Все трохи складніше! Канада (доречі Штати також) не є учасниками Віденської конвеції про дорожній рух. Двосторонні угоди , про визнання водійських посвідчень, між Україною та Канадою відсутні. Тому є певні причини. В Канаді правила дорожнього руху та процедура отримання водійських посвідчень відноситься до компетенції провінцій, які не мають міжнародної суб‘єктності і такі угоди укладати не можуть. Формально канадські права в Україні взагалі не визнаються. Навіть не всі ДАІшники ( чи як воно там зараз називається) про це знають. Один мій знайомий їздив декілька років тому в Україну де на машині товариша порушив правила. Піймали , нажаль саме цей момент їм був відомий, і довго крутили мозги. Хабаря не вимагали, «питання вирішити» теж не хотіли. Довелося заплатити штраф від імені того українського товариша
-
маю досвід що мої родичі з америки їздили в україні на американських правах. але ситуація із провінціями / штатами зрозуміла
-
дякую!
-
Доброго дня. Можливо комусь потрібно дитяче крісло у машину, приблизно для дітей до 5 років - безплатно. Скоріше за все термін придатності вже пройшов.
-
Вітаємо у чаті @olesia_todoresko 🇺🇦🇨🇦👋! Не забудь натиснути 'Познайомитися! 👋'