Український чат Ванкуверу
-
На всяк випадок зазначу, що це адмін каналу українців Ванкуверу, з якого мене виключили за звернення до адміністрації про те, що вони не видаляють «не-все-так однозначного» іноземця, з фотками на фоні літаків Аерофлоту і нарративом, «в Росії добрі люди живуть» - за мої питання чому він досі в чаті, мене «попередили», що «кожен має право на думку», після повторного випаду - видалили із чату.
-
То був іноземець (мені здається, індус), який напряму просував думку, що у Росії гарні добрі люди і що то братські народи і загалом не треба було українцям з НАТО товаришувати і все таке. Я назву на 100% вже й не пам’ятаю, але на 100% впевнений, що ти там був засновник і адмін. Тому там навіть «між своїми» не було, це тупо індус з наративом «братоубійствєнна война», якого ніхто не чіпляв, тож я вважаю тут люди мають знати загальну позицію.
-
Забув ще 1 Спочатку вивчи назву каналу щоб хейт на інші не полився .
-
Я не принижую нікого , і робити срач в своїй групі не дозволяю. Не важливо де людина була якщо вона підтримує Україну . Я і сам в Москві до Канади жив (нападайте якщо хочете мені байдуже) . Я підтримував підтримую і буду підтримувати Україну . Жив там так як батько мій звідти . Заробляв в 4 рази більше ніж зараз . Путін хуйло 80% росіян тупі люди як і ті українці що тулять за рашку . У мене все А своїм сратись повторю між собою я не дозволю , принаймні в своїй групі .
-
А тебе наврядчи за те що ти йому возразив я б видалив . Можливо ще щось було
-
треба робити банку)
-
Щось таке припоминаю і мені здається я його в той самий день і виключив.
-
вкладають в це час і старання
-
люблю коли люди опановують мову
-
але за старання звісно плюсик
-
думки про наболіле хто чого досяг
-
То видалив не я все-таки . Але ту ситуацію я пам'ятаю і того чувака я видалив
-
Ага, ну звісно ж виключив. Видалив мене інший адмін, той, що «арівідерчі» мені ще в слід встиг написати, бо йому не сподобалось, що хтось проти думки гарного друга-індуса про братську війну. На цьому з тобою в мене розмова закінчена, я до того, що люди мають знати деякі важливі деталі
-
Привіт! Чи може хтось порадити майстерню, щоб полагодили мікрофон айфона (прочистили) і замінили батарею. Можливо сам хтось може запропонувати свої послуги? Дякую!😊
-
Я ще й так можу 😂😂😂 youtube.com/shorts/Pw27fisVVFw?si=sYMmbSXgkyLWlPhV
-
Дякую за таку детальну інформацію! Поки мені сказали (дивно, що після нотіфікейшн про необхідність сплати), що випадок ще буде розглядати рада…тож справді є час розібратися
-
легенда B1
-
З неї і пародію робив
-
Так, почитайте. Це дуже корисно. Ми так відстояли своє право на повернення депозиту в повному обсязі, коли лендлорд просто вирішив стягнути суму з депозиту, яку сама вигадала. Вона запросила, але я аргументувала опираючись на правила BC і вона повернула. Ну трохи попериписувалися два тижні. Дуже важливо писати все письмово (емейл). Бо на словах, це тільки слова.