Український чат Ванкуверу
-
Вітаємо у чаті @sea1ed 🇺🇦🇨🇦👋! Не забудь натиснути 'Познайомитися! 👋'
-
🎉 Розіграш квитків на STAND UP ✔️ UCRAZY STAND UP спільно з UA VANCOUVER та Tickets2Canada дарують щасливі квиточки на стендап в Ванкувері 10 лютого в Chill Pill Comedy (2270 Manitoba Street Vancouver, BC V5Y 1K6) Два переможця отримують по одному квитку. ☄️ Як взяти участь👇 gleam.io/competitions/pVdqc--ucrazy-stand-up- ✅ Імена щасливчиків будуть обрані генератором автоматично програмою GLEAM, переможці будуть оголошені 29 січня на офіційні сторінці Instagram UCRAZY STAND UP. 🙂 Якщо ви хочете отримати квитки приймайте участь вже.. Від українців – українцям. Welcome to Canada 💛 💙
-
Це з того чату творожків?
-
Шановні!) 🧐 Мафія вже в цю пʼятницю ! ❤️🔥 Дата: 26.01.2024 Час: 18:00🕗 Локація: незмінна Ukrainian Orthodox Cultural Center 10765 135a St Surrey Bc V3T4E3📍 Тема: Українська🇺🇦 Запис: голосування нижче Найкращий образ отримує подарунок від ведучого !!! 🎭 Минулої гри на темі Мафіозі переможець : @kartaviydid 🔥 Збори: Зібрано 145$ Ітого : 450$-145$= 305$ не вистачає до вже Третього дрону! Донати на почту : [email protected] Кеш можу підʼїхати забрати. Слава Україні!🤟🏻🇺🇦
-
Продаю: 1. Підставка під ноут в ліжко - $10 2. Торшер Ikea з лампочкою - $5 Забрати можна на Burquitlam Station
-
Вітаємо у чаті @mykhaylo_seattle 🇺🇦🇨🇦👋! Не забудь натиснути 'Познайомитися! 👋'
-
Привіт, дуже термінова ситуація, приїхали до Ванкувера 2 місяця тому, тільки недавно знайшли кімнату, проплатили її на один місяць, і тільки недавно влаштувались на роботу Я отримала меншу зарплату ніж очікувала, тільки 600 доларів, хлопець тільки недавно почав працювати Треба платити за оренду 28 числа не вистачає 600$, а субконтрактник требує щоб дали гроші всі одразу, хоч ми дуже попросили почекати хоч би неділю до моєї наступної зарплати Як можна вийти з такої ситуації?? Що робити? Допоможіть будь ласка
-
Зазвичай, можна домовитися про пізнішу оплату, якщо заплатити додатково late fee. Дуже співчуваю ситуації
-
Продати щось що можна
-
Тоді позичити чи з кредитки зняти (і заплатити за це велике fee) Або в свого роботодавця попросити зарплату наперед пояснивши ситуацію (це найкращий варіант!) або позичити на роботі під відсотки
-
Ніякого запасу грошей не брали? Зазвичай не хочеш чіпати, але в таких випадках мусиш(