Український чат Ванкуверу
-
Настолки будуть вже коли люди захочуть зібратися) Більшість вже більш менш освоїлись і знайшли собі дружні компанії, тому попит на такі вечірки, мені здається, трішки впав. Я поки сфокусквався на розробці своїх проектів. Але я все ще готовий робити вечори, якщо набереться достатня кількість людей і бажано, щоб побільше стареньких прийшло, бо коли усі новенькі, створювати затишок трішки важче)
-
thecinematheque.ca Українське кіно у Ванкувері: Олександр Довженко Кіра Муратова Сергій Лозніца Джіга Вертов Антоніо Лукіч Ларіса Шепітко Наріман Алієв Роман Бондарчук
-
З 3-го лютого починаємо вже 6-й сезон занять в Українському Клубі розмовної англійської мови. Заняття відбуватимуться по 23-є березня включно, як завжди - по суботах, як завжди - БЕЗКОШТОВНО, та ще й просто біля Metrotown Skytrain Station. На Вас чекає приємна дружня атмосфера, підсилена горнятком чаю-кави зі смаколиками. Відвідування занять - за попереднім записом. Для запису та з запитаннями звертайтесь за адресою електронної пошти, що вказана в постері, або реєструйтеся за посиланням forms.office.com/r/TcJB6yT26C З додатковими питаннями можете звертатись до мене в приват. У зв'язку з популярністю заходу пріоритет буде надано новим учасникам. Учасники попередніх сезонів теж можуть відвідувати Клуб за наявності вільних місць.
-
Доброго вечора. Може хтось допоможе. Втратив чорний гаманець з msp карткою, credit card cibc та compass card на ім'я Oleksandr Babar на станції lougheed skytrain station.Якщо хтось знайде, зверніться до мене у телеграм або за номером 6726731397. Дуже дякую.
-
Додайте мене, а я вам буду кожного ранку меми кидати 🤣
-
Мої меми специфічні, не для кожного 🤣
-
Таке питання, хтось вміє грати в цю гру? І має бажання пограти, бо купив її тільки тому що дуже класна мапа.
-
Не може ж гра бути поганою якщо там немаю расіі 🤣
-
Та оце ж із-за цього і взяв, але грати не вмію))
-
Це одна із складних ігор. Класика воєнних ігор. В неї важкувато роздуплитись
-
Вітаємо у чаті @igotuglytoes 🇺🇦🇨🇦👋! Не забудь натиснути 'Познайомитися! 👋'