Український чат Ванкуверу
-
Давайте я його додам в інфо, щоб було легко всім охочим знайти бордунів)
-
Тільки вчитися бразильським методом))
-
Кожен вирішує для себе як краще. Людині на фронті зачасту легше коли він знає, що сім’я в безпеці за кордоном. Що його сім’я не сидить в сирих підвалах, темних квартирах. З хрєновим заробітком а діти не мають змогу навчатися. В разі поранення йому мало чим допоможе його сім’я, всім однаково мало місць в лікарнях. Всім однаково мало медицини. Проте сім’я за кордоном має змогу купити снарягу, медицину, взуття хлопцю. Не розумію в чому прикол говорити хто більш українець, за кордоном чи в Україні. Є ті хто розмовляють російською і не шарять в Бандерах/шухевичах. Проте активно волонтерять, пересилають кошти, воюють. Є ті хто вживають «що» а не шо, ходять в вишиванках і ведуть довгі бесіди про Булгакова. Але на якусь активну допомогу мають 100 і 1 відмазку. Особливо в Канаді. То ось питання, хто більш українець?
-
-
Привіт :) Я - Оля. В чаті сиджу давно, а інтродакшн все ніяк написати не могла 🥲 Я в Канаді трохи менше трьох місяців, вже встигла і попрацювати, і звільнитися Зараз вирішила приділяти більше часу навчанню, потрапила на 4-х місячні курси з дата аналізу. Як з роботи пішла, з‘явилося більше часу, тому я б з задоволенням познайомилася з земляками в Канаді, щоб поділитися досвідом, планами, і просто весело провести час Я всім серцем люблю Україну, дуже сумую за домом 💔 Також обожнюю подорожувати, взагалі в отримані нових емоцій і відвідуванні нових місць бачу сенс життя Цікавлюся політикою, світовими подіями, та й загалом зі мною завжди є про що поговорити, маю власну думку з будь-якого питання (це і плюс, і мінус)😅 Я живу в Вест-енді, недалеко від центру, якщо хтось також шукає друзів чи просто нові знайомства - я завжди відкрита для спілкування! Буду рада кожному, хто напише ☺️😇 #introduce