Український чат Ванкуверу
-
під постом про компанію, котрій 13 років і як їм всі довіряють 22 лайки...якщо за 13 років проф діяльності тобі довіряє 22 людини, то які нахуй збори
-
або збирати гроші на тканину, для пошиву, а потім продукт продавати, підставивши фейкові фотки
-
бо пофоткав коробки
-
я можу так зайти на склад білизни і сказати, що передаю на фронт
-
зрозумів
-
🤣🤣🤣
-
ці фотки можуть бути звідки завгодно, де підтвердження, що він має відношення до армії друку
-
може він ці елементи продає потім за гроші
-
фотка бригади реальна, ти її у пост поставив, бо шо? прікол? солдатіки сидять, хай патріоти закидають? про армію друку ні слова
-
щось ще?
-
чи друг анонімний, а гроші мамі на картку?
-
Ти закинув збір на картку своєї мами, з фоткою бригади, реального військового формування, сказав, що твій друг робить 3д елементи, твоя мама ніякого друга у своїх постах не згадує, гроші збирає також. Підвтердження дотичності до роботи на конкретну волонтерську організацію теж нема
-
шо ти від мене хочешь?
-
а шо ти смієшся? тобі щось смішним здалось? Чи ти думаєш, що можна якісь жижні збори закидати на мамину картку з фотками реальних військових і потім на приколі злитись у нікуди?
-
щось ще?
-
окей
-
ясно
-
ааа, не він організував, ну так може у нього таких знайомих прокладок багато, збирають всі тут і там, а фоточки на звіти потім всім одні й ті самі
-
тому що не він організував збір
-
фото з його кабінету в друк-армії достатньо?