Український чат Ванкуверу
-
Не мають залупатися, якщо не скамери
-
А є варіант дійсно спершу на власні оченята сходити подивитись, запевнитися, що ніхто додатково там не проживає, а потім вже щось заповнювати і вказувати персональні дані? 🤨
-
Ну так в чому найобка?
-
А може ти правий і тебе хочуть наїбать, а ти намагаєшся сам себе заспокоїти 😆
-
Нас так хотіли наїбати, поки я випадково ту квартиру в той же день не побачила на airbnb 😅 тупо випадково відкрила додаток і вона там перша була)
-
Тому якщо винаймати у приватної особи, а не білдінгу з менеджментом краще запитати документи про право власності, це цілком законно
-
О, дякую, бо я тількі українські скам сценарії знаю, із місцевими ще не знайомий
-
Камон, винаймаєш airbnb, теж маєш ключі, показуєш квартиру, здаєш її в оренду 5-6 людям, береш депозит, зникаєш) наявність ключів нічого не означає, історію що це твоя власність можна гарний придумати) і це доволі популярний вид скаму тут
-
Вітаємо у чаті @metalkorshik 🇺🇦🇨🇦👋! Не забудь натиснути 'Познайомитися! 👋'
-
Усім привіт шукаю домашнього електрика
-
Домашнього нема, є тільки дикі , будете брати ? 😅
-
Не хотів б після електрика лоток прибирати, хай краще на вулиці чи де інде сре..
-
Дикі до лотка не приучені 😒
-
Мейк сенс 🤔 Тоді і дикий має підійти
-
Привіт. Хтось вже реєстрував бізнес в БК? Потрібна порада який тип краще обрати
-
Додавайтеся в цю групу , там можна запитати це питання t.me/uahubca
-
Якщо бізнес малий, то можна нічого не реєструвати. Тут обирати то по суті мало з чого - або ФОП, або corporation.
-
Фінансова освіта. Вебінар для українців: Ефективні податкові стратегії Безкоштовний вебiнар www.bccpa.ca/news-events/upcoming-events/фінансова-освіта-вебінар-для-украінців-ефективні-податкові-стратегіі/
-
Ця подія і усі інші події нашої громади в одному місці на http://bcua.ca
-
😂😂😂😂
16 Jan 2023, 06:08
28592/37561
about an hour ago