Український чат Ванкуверу
-
І навчись нормально формулювати запитання, якщо хочеш уточнити, а не просто насміхаючись перепитувати щось)
-
То краще дай вірну на твою думку пораду, а не просто засирай інших)
-
а я за отит, звертайтесь 🫠
-
Ви вже маєте відповідну кваліфікацію? Ні! 🤬
-
Я навчаюсь на страта менеджера зараз
-
За що дякувати?
-
Ти вважаєш, що це нормально сформульоване питання, просте уточнююче запитання?
-
ВИ ЮРИСТ?😡🤬🤬🤬😡😡🤬
-
Сказали б кращє дякую що зупинив не кваліфіковану відповідь і потенційно зберіг людину від збитків
-
Ось🫡🫡
-
Я не знаю, тому і запитав чи людина бухгалтер
-
Я до того що є сфери які цю відповідальність мають і щоб відносини сформувались треба ії підписувати перед тим як давати будь які поради
-
Ок, виправив смайли щоб було зрозуміліше, вибачаюсь)
-
Тому і перше моє питання було про професію людини, але поставив трохи не ті смайли і вибачився
-
+ коментувати контракти якусь кваліфікацію я маю) якщо людина має хоча б якусь кваліфікацію то має право коментарі давати. Я за те щоб люди повністю не дотичні до професій де може формуватись федуціарна відповідальність не коментували нічого
-
Але якщо в моїх повідомленнях є помилки в трактуванні податково кодексу, то я тільки за, щоб хтось виправив. Я давно вже не робив Т1 в великих кількостях.
-
Сама по собі сфера, в якій часто бувають фідуціарні відносини, не означає, що ці відносини є. Тобто два нелікаря можуть спілкуватися про лікування раку і не бути один одному нічого винними. Fiduciary duty exists where trust exists and a position of vulnerability of a client to a professional. Я свою кваліфікацію навмисно не вказую в чаті із 1500 людей, бо тоді така відповідальність може створитися. Я думаю, що в 2024му році не треба комусь пояснювати, що все що ви читаєте в інтернетах, чатах та коментарях треба перевіряти 🤯
-
Не всі можуть душнити, як деякі. Точніше, душнити можуть не тільки лиш всі, мало хто може це зробити.
-
Сьогодні самий "мємчик" це інтерв'ю хуйла
-
Це була хвилинка технічної складової канадської юриспруденції. Можна назад до мемчиків повертатся :)
16 Jan 2023, 06:08
28737/37346
about 6 hours ago