Український чат Ванкуверу
-
Така сама хрінь вже багато років
-
У мене подібна хрін але в убері. Сам телефон англійською, інтерфейси усіх інших соц мереж теж, а ця падлюка теж ніби англійською, але повідомлення ( notification) приходять російською викликаючи нудоту кожного разу як бачу 🥲🥴
-
На ранок принесла вам добірку історичних мемів 😅
-
Всім привіт! Шукаю контакти ветеринара для щеплення кішки - можливо хтось може підказати? Заздалегідь дякую!
-
Вітаємо у чаті @AndriyKavetskyi 🇺🇦🇨🇦👋! Не забудь натиснути 'Познайомитися! 👋'
-
#introduce 1. Я Юля, всі мої соц мережі тут 2. я професійний BDM, sales+marketing з досвідом в ІТ. Поки я в декреті, будую UA HUB як волонтер і СМО, бо це весело🙂 3. Люблю їздити за кермом, музику (граю на фно), маю двох малих діток (хлопчик і дівчинка) 4. Жила рік в сша, до того як приїхала у Ванкувер. В моєму інста збираю маркетинг креативи брендів, реклами, щось цікаве про маркетинг. В лінкедині будую свій бренд як fractional CBDO і я також co-host мітапу ком’юніті Frcationals United 8го березня. (Це глобальна ком’юніті з центром в Нью Йорку) Моя ціль - розвивати українські бізнеси і професійну спільноту в Ванкувері. Більше бізнесу українцям - швидше настане перемога. І відбудова України.