Український чат Ванкуверу
-
Всім привіт! Шукаю контакти ветеринара для щеплення кішки - можливо хтось може підказати? Заздалегідь дякую!
-
Вітаємо у чаті @AndriyKavetskyi 🇺🇦🇨🇦👋! Не забудь натиснути 'Познайомитися! 👋'
-
#introduce 1. Я Юля, всі мої соц мережі тут 2. я професійний BDM, sales+marketing з досвідом в ІТ. Поки я в декреті, будую UA HUB як волонтер і СМО, бо це весело🙂 3. Люблю їздити за кермом, музику (граю на фно), маю двох малих діток (хлопчик і дівчинка) 4. Жила рік в сша, до того як приїхала у Ванкувер. В моєму інста збираю маркетинг креативи брендів, реклами, щось цікаве про маркетинг. В лінкедині будую свій бренд як fractional CBDO і я також co-host мітапу ком’юніті Frcationals United 8го березня. (Це глобальна ком’юніті з центром в Нью Йорку) Моя ціль - розвивати українські бізнеси і професійну спільноту в Ванкувері. Більше бізнесу українцям - швидше настане перемога. І відбудова України.
-
Гайз, привіт. Хочу запитатися поради, така ситуація, що в березні немає можливості їхати до канади на рік чи більше, поки в плані приїхати і отримати WP та зробити базові доки. Повернутися в Україну і тільки десь на осінь планую переїзд. Підкажіть будьласка, скільки краще закладати на це часу, чи реально це зробити десь за 3-4 тижні? Чи можна навіть з цим впоратись за два тижні? І чи погана ідея отримати: wp, sin, банківську картку та канадський номер в іншій провінції, а вже восени їхати до Ванкувера? Чи краще вже одразу до Ванкувера?
-
Можливо якщо хтось ще зможе порадити іміграційного консультанта, який знається на IT сфері, а саме game-dev індустрія. Або тут є в группі художники і можуть теж поділитися невеличкою інформацією. 👀 Дякую
-
Номер ліпше Ванкуверский бо їнакше тарифи будут як до Ванкувера дзвонити.
-
А є хтось з Thunder Lotus?
-
Про номер телефона тільки трішки не ріжу дупля. Ну візьме його людина в іншій провінції, при повному переїзді перейде на Ванкуверський. Про які тарифи мова, звідки вона має куди телефонувати? 🤔
-
так знаю про це 🥲 Готова к такому, але сподіваюсь що все буде ок. Візу робочу робила
-
До речі, безкоштовно на пс+ роздають Можна грати в 2