Український чат Ванкуверу
-
Друзі, для тих, хто шукає з ким провести Новий Рік, заходьте до цієї тимчасової групи. Я поширю в усіх відомих українських чатах та групах)
-
Хто виконує челендж, не заснути до 6 годин ранку?
-
Я вже в процесі
-
Зарано почав)
-
Усіх з новим роком!
-
Щоденний апдейт подій: Пробіжка вихідного дня 11 дата: 1 січня 2023 р. перейти до події перейти у групу Різдвяний концерт у Ванкувері дата: 7 січня 2023 р. перейти до події перейти у групу Благодійний захід Традиції Різдва дата: 7 січня 2023 р. перейти до події перейти у групу Malanka (Ukrainian New Year) дата: 21 січня 2023 р. перейти до події перейти у групу United for Ukraine Gala Dinner дата: 5 лютого 2023 р. перейти до події перейти у групу P.S. Якщо подія не відкривається, то можливо ви не додалися у групу, де подія була розміщена. Перейдіть до цільової групи та додайтеся.
-
Всім доброго дня та з новим роком. Мене звати Сергій. Мені 29 років. Тільки як пару днів тому назад переїхав до Ванкуверу. До цього 5 років працював в Китаї викладачем анг в початковій школі. Більше року тому назад почав вивчати Front-end. Вже є невеликий досвід в комерційній розробці та певне портфоліо (близько 8 проектів, включно з невеликим онлайн магазином). Цікавлюсь інвестуванням, комп’ютерними іграми та спортом (тайський бокс, боротьба). Буду дуже вдячний, якщо порадите де можна знайти роботу в якості Junior Front-ent developer. Гарного всім дня і ще раз з новим роком. #introduce
-
Усім зі святом хто знає якщо летиш з Канади до ЕС треба Пцр тест робити?
-
Та й тут айтішників вистачає. Так що все норм)
-
Нові події: Пробіжка вихідного дня 12 дата: 8 січня 2023 р. перейти до події перейти у групу P.S. Якщо подія не відкривається, то можливо ви не додалися у групу, де подія була розміщена. Перейдіть до цільової групи та додайтеся.
-
Дякую
-
Всім привіт! Підкажіть, будь ласка, а чи може хтось знає гарних вчителів з англійської мови, що можуть допомогти дотягнути до C1 та C2 і ще й працювати над вимовленням? Щоб позбутись акценту
-
Як варіант - LINC, там треба пройти тестування і потім запрошують на безкоштовні курси. Я подала заявку в жовтні - поки запрошення на тест не отримала. Знайомі швидше отримували і тест і курси.