Український чат Ванкуверу
-
Ви головне у Костко зі списком заходьте, а то вийде ще страшніше, ніж у звичайних гроссері сторах 😅
-
Порт муді, бейсмент, 1475 CAD. 1 bed, 1 bath. Але площа доволі велика, простора вітальня (окрема, не перетікаюча в кухню), спальня і невеличка офіс рум (задротська кімнатка). З кухні і вітальні великі вікна на патіо, тому світла достатньо. А ось спальня глуха, там темно навіть зранку, спиться прекрасно. Іноді то плюс, іноді мінус 😄 Мені здається, якщо знімати повністю окремий будинок у Metro Vancouver, то взагалі хоч вішайся. Квартири друзі орендують по 2700-2900
-
Підстава, канєшно...
-
До речі, шановні, хоче хтось пошерити свій найвдаліший експіріенс у Костко? Ну коли купили щось супер-вау смачненьке 🥹 Бо іноді бачиш цю величезну пачку чогось, що ніби файне але ніким не спробуване, візьмеш, а воно потім лежить поки не згниє, бо нікому не зайшло 🫠
-
А міні-піцци куштували? Воно ну таке, більше як бутєр-піцца, але як швидкий перекус - непогано
-
Вівсянку не підкажу, але перекупляла усі сухі сніданки представлені у Костко, можу знайті десь в інтернеті як виглядає коробка найсмачніших 😄
-
Вітаємо у чаті @MA 🇺🇦🇨🇦👋! Не забудь натиснути 'Познайомитися! 👋'
-
Може хто шукаю житло, то ось 2 будинки які здають квартири) це North Vancouver якщо що)
-
Вітаємо у чаті @nickfornick 🇺🇦🇨🇦👋! Не забудь натиснути 'Познайомитися! 👋'
-
Мені зробили пломбу, вона випала через рік. Стоматолог сказала, що переробить безкоштовно, бо я з України. я відмовилась, бо стоматолог мене напрягала і я не хотіла ії більше бачити. Новий лікар сказав, що мені були зобовʼязані переробити безкоштовно, якщо пломба випала і здивувався, чому я до нього пішла. Якщо немає страховки то варто спробувати попросити переробити все безкоштовно.
-
P.S : зібрали вже майже 10 тисяч, вже зовсім скоро і буде 15 . Я буду вдячна за будь-яке поширення, коментар а за донат взагалі розцілую 😅