Український чат Ванкуверу
-
Я така сама Нічого не купуєш, так по мінімуму, і кожен раз приблизно 100. Не люблю готувати на купу днів і закупати також 😁потім про все забуваю. Але треба вчитись) Але у мене на 100 ще качка влізла
-
Це як? 😀 Навчіть мене
-
Ну так нічого фенсі. Хліб, овочі, яйця, консервований тунець і сир
-
Люди, що ж ви таке їсти, у нас на двох на тиждень до 100 плюс доставка теж така сума 🥲
-
В нас із останніх приємних відкриттів - ось ці зернові булки. Їх доволі багацько у пакеті, коштують щось біля 7$ і чудово зберігаються у морозильці/холодильнику. Тільки рекомендую перед вживанням обсмажити до хрусткості, а то взагалі не то буде 👌
-
Ну і костко в порівнянні з іншими магазинами набагато дешевше Той же нестерс, один з найдорожчих супермаркетів
-
Ну я бо все інше є
-
Так, але ти не купив нічого такого, з чого ти можеш скласти якесь меню і готувати) Я в костко витрачаю по 200-300, але йду звідти з 3-4 великими пакетами і їжею на 2 тижні
-
Наприклад 1лб яблук на ринку 1.49$, коли в сейфвеї я бачила по 5$
-
На ринках доречі непогано брати фрукти, набагато дешевше чим в сейфвей
-
Ідіть працювати в ресторан, єдиний плюс якого, вас там кормлять 🥲🤣
-
Але якщо чесно в мене багато грошей йде на фрукти завжди, бо ми їх швидко їмо, а вони не дешеві :(
-
Ну в тебе фенсі сир, я беру марбл за 15 і його там дофіга, кіло чи більше
-
Я привчила себе до заготовок і брати приблизно одні і ті самі продукти, які можна між собою змішувати Тому я роблю закупку одразу всього, потім розфасовую на порції для готування і все Потім не треба думати, що купити і готувати
-
Моріки, окрім філе лосося (той і в костко збс) файні та недорогі як раз у тнт
-
У meiga (тнт на мінімалках) теж якбука копійкові. І банани, вони зараз 68 центів/lb. На інше щось не дуже звертала уваги
-
ЕКСПРЕС ШКОЛА ПРАВИЛЬНОГО ХАРЧУВАННЯ - спеціальний проект, для всіх, хто хоче правильно харчуватися, щоб відчувати себе краще, а також коригувати та контролювати свою вагу. Тут ви отримаєте інформацію про харчування, і зможете використовувати її для себе і своїх близьких протягом усього життя. За вашим бажанням у вас з'явиться персональний консультант по харчуванню, а також ви зможете отримати паспорт свого організму (склад і будову свого організму і такий цікавий показник, як біологічний вік (вік не по паспорту, а вік організму та роботи внутрішніх органів))🤗
-
Стабільність)
-
В Канаді ціни не зросли тільки на банани. Як були в 2016му 0,66$/lb так і залишилось. Ціни на все в гору поперли, а банани ні.
-
Чудово жити, коли твій улюблений фрукт то банан 😂
16 Jan 2023, 06:08
29036/37350
19 minutes ago