Український чат Ванкуверу
-
це як палестинські мітинги
-
русакі сьогодні поперли на мітинги проти путіна у Ванкувері, ото сьогодні у бункері буде жарко
-
ютубчик смішний, показує мені всякі відоси, які мені повинні бути до вподоби, і там є розділ з новинами, де зазвичай показує місцеві новини, як канадці там протестують проти чогось, або там пожежі та таке інше. Сьогодні всі канадські новини про дохлого нєбутєрброда
-
Боже, як ви мені нагадали ось це : так задовбала ця ваша корупція , боротися з нею ? а що я можу зробити? я маленька людина Просто відає таким вайбом
-
яку?
-
Якщо це принесе хоч якусь користь , я тільки за
-
Байден не знає?
-
американці не знають може про злочини росіян?
-
поляки не знають, що з ними русня робила?
-
українці можуть тиснути на українське суспсільство, це наша робота по комунікації з нашою державою, давити на канадців і щось їм нагадувати це вітер в сраку, бо ці канадці нічого не зроблять, їх уряд і так має контакти з нашим і треба бути наївним якщо не сказати грубіше, якщо ви думаєте, що наші мітингі на щось впливають
-
Регулярно
-
Без тиску на громадськість нічого не буде. Саме тому такі петиції організовають тиск на громадськість, а громадськість організовує тиск на парламент і депутатів і т.д .
-
правильні ресурси на правильні цілі, а не пуста трата енергії на самовтішання, що "я щось зробив" без жодного реального результату
-
На оцьому факті ми і розходимося, у кожного з нас різна думка, вважаю тему закритою
-
ключове слово "шум"
-
Привертайте увагу до цього факту, пишіть статті , створюйте шум про це
-
там де треба щимити русаків на проросійських заходах
-
мітинги потрібні у Європі
-
все інше це форми самозамилювання очей і власної совісті
-
я написав, що можуть робити українці у еміграції - донатити на ЗСУ