Український чат Ванкуверу
-
Його використовують в Чечні
-
Вчорашня пісня від політика: A Simple Song of Support and Love. 24.02.2024. Vancouver, BC. youtu.be/mbfBbO-UN8M
-
Гайз, якщо хтось шукає роботу то наш власник відкриває новий заклад і шукає працівника на кухню, бажано дівчину
-
Можна деталі, будь ласка?
-
А у вас є сертифікований кухар в команді, щоб по Skilled trades оформитись у вас як apprentice?
-
Це робота у кітсілано, заклад новий, спрямований на мексиканську кухню, зміни вечірні, ймовірно з 5 до 12 Треба безпосередньо кухар, досвід бажаний, але не обов'язковий Аби руки з потрібного місця і швидко вміли вчитись))
-
Я в новому закладі не працюватиму, тому не можу на жаль дати відповіді на ваші запитання
-
І тоді вже розпитати деталі якщо запросять на роботу
-
Дивіться, заклад тільки відкривається, тож про наявність решти деталей я на жаль не знаю Якщо ви зацікавлені - можете принести резюме сюди 1955 Cornwall grill
-
Календар подій by uahub.ca: 🟡UA HUB: Telegram Live Stream «Інвестиції в Канаді» Thursday, Feb 29, 2024 - подробиці 🟡Spring of Hope Benefit Concert — virtuoso violinist Vasyl Popadiu... Thursday, Feb 29, 2024 - подробиці 🟡Shevchenko's birthday celebration Friday, Mar 01, 2024 - подробиці 🟡Spring of Hope Benefit Concert — virtuoso violinist Vasyl Popadiu... Saturday, Mar 02, 2024 - подробиці 🟡Holy Eucharist Ukrainian Catholic Cathedral Щонедільна зустріч ук... Sunday, Mar 03, 2024 - подробиці 🟡UA HUB Coffee Networking Tara Parandii Sunday, Mar 03, 2024 - подробиці 🟡Tanya Znak: Українські вечорниці! Sunday, Mar 03, 2024 - подробиці 🟡DECADE OF HOPE Gala Dinner | Vancouver Club Sunday, Mar 03, 2024 - подробиці 🟡March 8: Grand Ukrainian Party Friday, Mar 08, 2024 - подробиці 🟡UCC, Ridne Slovo Taras Shevchekno's Days Saturday, Mar 09, 2024 - подробиці 🟡Holy Eucharist Ukrainian Catholic Cathedral Щонедільна зустріч ук... Sunday, Mar 10, 2024 - подробиці 🟡UA HUB Coffee Networking Tara Parandii Sunday, Mar 10, 2024 - подробиці 🟡Tanya Znak: Українські вечорниці! Sunday, Mar 10, 2024 - подробиці 🟡Holy Eucharist Ukrainian Catholic Cathedral Щонедільна зустріч ук... Sunday, Mar 17, 2024 - подробиці 🟡UA HUB Coffee Networking Tara Parandii Sunday, Mar 17, 2024 - подробиці 🟡Tanya Znak: Українські вечорниці! Sunday, Mar 17, 2024 - подробиці 🟡Holy Eucharist Ukrainian Catholic Cathedral Щонедільна зустріч ук... Sunday, Mar 24, 2024 - подробиці 🟡UA HUB Coffee Networking Tara Parandii Sunday, Mar 24, 2024 - подробиці 🟡Tanya Znak: Українські вечорниці! Sunday, Mar 24, 2024 - подробиці 🟡SKOFKA (Ukrainian Rap) + Dovi + Kozak Siromaha - Vancouver Sunday, Mar 24, 2024 - подробиці by @yamfasrpawn: *instagram*
-
Доброго дня, є питання, може хтось знає і дасть пояснення. Я програміст, компанія на яку працюю не є канадська. Але робота хороша. Чи можу я в Канаді стати self-employee і дальше працювати на компанію в якій працюю, але гроші отримувати легально.?
-
Дякую, до пр мені ще далеко, я тут тільки 2 тижні )... це типу хочу наприклад на півроку, щоб зп була легальна, поки буду шукати роботу тут
-
Хоча там частину податків можна списати на оренду житла, оплату інтернету та електрику. Ну і ще купу всього, але то гемор порівняно із звичайною фултайм
-
Можна але там податки будуть вище ніж звичайна фултайм робота і для отримання пр така робота не дасть балів
-
Я так працював коли приїхав, ще 3 місяці на українській фоп отримував гроші. Але мені сказали шо там такі смішні суми по канадським міркам шо можна не паритись їх оформлювати. Ну і типу як вони відслідкують шо тобі на фоп заходить
-
Ок, зрозумів
-
Податки в self-employed такі самі, бо це все подається на Т1. Єдине що треба платити СРР двічі (від себе як від роботодавця, так і від себе як працівника). Але можна не платити ЕІ. І так, можна дійсно списати деякі бізнес витрати.
-
І я так розумію чуваки на убері теж self-employee юзають для роботи
-
А щоб отримувати дохід по self-employee потрібно якісь спеціальний рахунок відкривати?, типу як в Україні є рахунки фопп і фізичних осіб.
-
Всім привіт 🙋🏻♀️ Тиждень тому приїхала в Ванкувер, тому в пошуках друзів. Можливо є якісь тусовки, де всі збираються (наприклад на каву або грають в настолки) та можна до вас доєднатись? Мені 25 років, люблю різний спорт, фотографування, прогулянки, хайк та ін. Пишіть, буду рада знайомствам 🫶😍
16 Jan 2023, 06:08
29495/37359
about 7 hours ago