Український чат Ванкуверу
-
Кожному своє. Все дуже відносно. Сімейній людині з дітьми ще важливо враховувати які школи поряд та як дитина буде до тієї школи ходити. Як по дорозі до школи треба перестрибнути через десяток обдовбаних туш, тотвже не гаразд, як у класі дитина буде єдиною, що не носить рушника на голові та не вміє їсти рис паличками, також не файно
-
Привіт всім 👋🏻 Мені пропонують працювати halftime дизайнером на контрактній основі. В контракті є такий пункт: “6. Independent Contractor: Contractor acknowledges that they are an independent contractor and not an employee of the Company. Contractor is responsible for all taxes and withholdings related to compensation received under this Agreement.» Чи правильно я розумію, що маю сплачувати податки сама? Якщо так чи потрібно мені оформлювати self employed? І як платити податки? Всім дякую за відповіді 😌
-
-
Не зовсім так. Там за роки сформоване таке специфічне соціальне середовище. Навіть якщо їх зараз забезпечити усім за рахунок держави, це нічого не змінить. Треба по перше визнати проблему, а це дуже складно бо суто технічно доведеться визнати що так і є - відсоток злочинів серед цієї категорії дійсно великий.