Український чат Ванкуверу
-
Вони мені виплачували Employment Insurance. Я рапортував все як треба. Моя компанія тодішня заявила про банкрутство. А потім зненацька, коли я вже працював на новій роботі і закрив EI, моя стара компанія все ж виплатила мені северенс і записала як за травень. Ну я пороздавав борги, щось десь вклав і гроші в принципі просто розчинились за 3 місяці на життя. Аж як в кінці грудня EI мені прислав листа, що в мене борг 2700. За те що типу мені виплалили за травень, але я користувався допомогою. З моєї сторони я не робив ніяких порушень, але 2700 зненацька для мене стало випробуванням, бо і так ледве витягнув 4 місяці без роботи, коли заробляв тільки я, а ще дружині коледжі треба сплачувати.
-
Та є звісно. Я з ними спілкувався ж, щоб про виплати домовитися і взагалі дізнатися, що це за борг. Тоді я години 3 на це витратив
-
А номеру там десь немає? Знаю, що дозвонитися до якихось служб - той ще квест, але навряд чи хтось зорієнтує більш чітко, ніж вони самі
-
Раніше там показувало борг
-
Але не про те. Як мені знати тепер кому я що повинен віддати, якщо CRA пише що я нічого не винен, а я платив їм
-
Мені в цьому році треба два форми T4 та ще одна з EI
-
Зараз хочу спершу зрозуміти, чи це щось відоме, чи унікальне. В них якась інфа десь світилася, про те що вони можуть закривати борги автоматично за рахунок якихось бенефітів, але тоді б мабуть в мене не 0 баланс був.. хз
-
Чесно кажучи не чув. Що за бартер? типу не за гроші, чи це щось на кондитерському?
-
О, з'явилося нарешті. Я додзвонився в ЕІ вони сказали, що борг є і щоб дзвонив в CRA дізнаватися чого не показує. Почав дзвонити туди і триндіти з автоботом. Поліз шукати інфу яку вони просили для авторизації і оновив сторінку в вуаля. Борг видно знов. Але до того раз 30 оновляв і перезаходив і не було
-
Ось читаю я тут ваші такс ішьюс і щось так шукати роботу не хочется...
-
-
Саме так, телефон виправив)