Український чат Ванкуверу
-
зараз вільна?
-
www.aptrentals.net/apartments/roslyn-rental-apartments Хто шукав житло, ось однокімнатна 1950$, старіша трохи будівля...
-
я шукаю кімнату, дай контакти)
-
Так, мені прийшло сповіщення від їх менеджера.
-
Запрошуєм усіх сьогодні на івент присвячений другій річниці повномасштабного вторгнення росії в Україну Буде презентація, фандрейзер, де продаватимуться неймовірні вироби українських майстринь Також буде виступ Оксани Гурської і колекція "очі Маріуполя" Приходьте і кличте своїх іноземних друзів заради уникання питань по типу "війна ще йде?" Все в інстаграмі: @sfu_uss А також пишіть мені якщо є питання
-
Погоджуся - залежить від рівня роботи, та як само проходить процес подачі. Люди, які подають резюме на рівень СЕО… хммм зазвичай взагалі його не подають 😆 Але навіть на трохи нижчі рівні, зазвичай людина вже має прямий звʼязок із рекрутером і висилає резюме заздалегідь узгодженим. В інших випадках, треба писати так, щоб компʼютер міг його прочитати. Але в цьому випадку, точно не має сенсу писати 3 сторінки. Бо мені найважливіше використати якомога більше ключових слів із job description. Все чого немає в JD - almost irrelevant.
-
Як ви там з комуняками співіснуєте?
-
Доброго вечора. Чи є хто в групі хто планує подаватися на ПР, але роботодавець не хоче вас підтримувати у придявленні потрібних документів чи щось подібне? Як вирішуєте питання?