Український чат Ванкуверу
-
Тепер як сексі-одяг, але для будівлі вже не підходить(
-
Ой, базове все необхідне є, там чоловіку непромокайка потрібна, а то штани з комбєзу на жопі порвалися
-
Ага, коли піде роботу міняти, на співбесідах саме то)
-
Усім привіт)) 👋 Мене звати Саша (або Алекс для місцевих). Мені 27 років, переїхав до Канади з Києва більше 10 років назад. Закінчив тут вищу освіту по Computer Science, зараз працюю software developer в Амазоні У вільний час полюбляю ходити на хайки та кататися на paddleboard коли тепло, або кататися на лижах коли є сніг. У цьому сезоні у мене залишилось ще декілька днів у Вістлері, тому пишіть якщо хто хоче долучитися 😄 Окрім активного проведення часу, люблю збиратися на настолки або просто почилити у більярд з друзями Буду радий новим знайомствам, або просто вийти на чай/каву 🙌 #introduce
-
Всім привіт! Вже в цю п’ятницю, 8 березня Велика Українська Вечірка! На вас чекає ніч українських та світових хітів, незабутнє драм-шоу, та класна українська атмосфера! На честь Міжнародного жіночого дня — всім причетним подаруночки та просеко на вході, буде драйвово! Приходьте, приводьте друзів, знайомтесь, насолоджуйтесь українською атмосферою в центрі Ванкувера — в нічному клубі Bar None. 📸На заході працюватиме професійний фотограф і тематична фотозона, всі бажаючі отримають суперові фотографії! До зустрічі в п’ятницю, 8 березня в Bar None Nightclub! 🗓 П'ятниця, 8 березяю ⏰Час: 22:00 — 03:00. 📍Місце: Bar None Nightclub, 1222 Hamilton Street, Vancouver, BC. 🎟 Квитки тут: www.eventbrite.com/e/march-8-ukrainian-party-tickets-819438531707?aff=oddtdtcreator *під час заходу відбудеться благодійний аукціон, також в наявності крутий мерч, 100% продажу від якого йде на допомогу Збройним Силам України. *Частину з продажів заклад також спрямовує на допомогу ЗСУ, за що їм велика повага ✊🏻 19+
-
Тут треба чітко розуміти, які саме вимоги до одягуі взуття має це робоче місце. Головним є взуття. Обов’язково поцікавтесь, вимоги можуть суттєво відрізнятись. На взутті економити не можна ні в якому разі! Якісні робочі ботинки коштуватимуть десь від $250 та більше. Це таки Marks . Якось на підприємстві де я працював один хлопець вирішив зекономити та купив щось за $50 у Волмарті . Після першої зміни, вопав із життя на неділю. Просто джинси для роботи можна купити зі $5 у Thrift shop або Value Village. Там же, як потрібно, можна глянути якийсь дощовик.
-
зазвичай все видає компанія на яку працюєте окрім steel toe shoes. Обов'язково зверніть увагу на те, щоб на взутті була така позначка (трикутник)
-
Дякую, але... Мені не для взуття :D Все необхідне давно є, то розхідник зіпсувався)
-
а, зрозуміло...ну тоді тільки в Маркс. Але можна запитати в компанії, чи є в них знижка там. Я так своє взуття за -10% купляв
-
Звісно) Я там вже писала трошки вище: штани типу "гумові", які вдягаються поверх звичайних, щоб не мокнути під дощем
-
який, якщо можна запитати?
-
та нема за що. А на яку компанію чоловік працює?
-
Та блін. Туди їхати за три чорта, а ми як раз машину на СТО віддали... Нєвкусно і грусно. Але шо ж поробиш 🫠 Дякую!
-
Оп-оп 👀 Дякую!