Український чат Ванкуверу
-
Але нерви потріпали вони ….
-
Усіх з Перемогою нашої збірної по футболу!
-
З настанням весни хочеться ще більше підкреслити свою натуральну красу 🌸Милі дівчата, запрошую вас до себе на такі процедури: - Ламінування брів з фарбуванням - Ламінування вій з фарбуванням - Фарбування брів з корекцією - Фарбування вій Я майстер-викладач 📚і завжди прислуховуюсь до ваших побажань, втілюючи їх у реальність. Ви почуєте турботу, розслабитеся під чарівну музику в студії, яка розташована в самому центрі за адресою: 📍 Vancouver, 1732 Alberni street. Пригощатиму вас запашною кавою та чаєм☕️🧁 Але найважливіше - ви отримаєте якісну послугу та гарний настрій🥰❤️ Залишаю для вас мій інстаграм де можете побачити ще більше моїх робіт: www.instagram.com/irene_kavka?igsh=MXdla2FxcTNwbzNkeA==
-
Зараз виправлю😉
-
зіграли дууууууже погано...пощастило тупо
-
З настанням весни хочеться ще більше підкреслити свою натуральну красу🌸Милі дівчата, запрошую вас до себе на такі процедури: - Ламінування брів з фарбуванням - Ламінування вій з фарбуванням - Фарбування брів з корекцією - Фарбування вій Я майстер-викладач📚 і завжди прислуховуюсь до ваших побажань, втілюючи їх у реальність. Ви почуєте турботу, розслабитеся під чарівну музику в студії, яка розташована в самому центрі за адресою: 📍 Vancouver, 1732 Alberni street. Пригощатиму вас запашною кавою та чаєм☕️🧁. Але найважливіше - ви отримаєте якісну послугу та гарний настрій🥰❤️ Залишаю для вас мій інстаграм де можете побачити ще більше моїх робіт: www.instagram.com/irene_kavka?igsh=MXdla2FxcTNwbzNkeA==
-
А питання до кого з них відноситься?
-
Де іще так люблять Ісуса, що стелять його на підлогу?)
-
Вітаємо у чаті @rusa_lan 🇺🇦🇨🇦👋! Не забудь натиснути 'Познайомитися! 👋'
-
Можливо хтось шукає роботу. Не думаю, що там вдасться розбагатіти, та іноді і таке може стати у пригоді. Бачив об’яву, що шууають farmer worker maps.apple.com/?address=8955%20176%20St,%20Surrey%20BC%20V4N%206H9,%20Canada&auid=7177200349436925942&ll=49.165117,-122.735573&lsp=9902&q=Fresh%20Choice%20Farm&_ext=CjEKBAgEEGIKBAgFEAMKBAgGEA4KBAgKEAAKBAhSEAEKBAhVEA8KBAhZEAIKBQikARABEiYpKRZkYY+USEAx24mcKoSvXsA5p+uJvbWVSEBBcaBsFKOuXsBQBA%3D%3D&t=m