Український чат Ванкуверу
-
Сидять на Рамштайні коментарі читають певно
-
А дійсно мені і такі теж попадалися. Про Булгакова в точку
-
То так здається, що рузьню не підтримують Гадаю кожному говорять те, що той хоче почути У більшості всім пофіг
-
Зроблю відеозвіт)
-
Ага, а потім канадчики в слеці запитують про булгакова та рузьняві фільми на новий рік подивитись
-
Точніше звісно не цілком, бо я не був у бомбосховищі
-
Не сперечаюся в цілком розумію
-
Та ні. Я працював у двох компаніях тут. Аня вчилася в коледжах. Можна з легкістю сказати, що українці тут перемогли в інформаційній війні. Але русня не спить
-
Мої дорогі. Я сьогодні провів в бомбосховищі майже 7 годин вночі. І ще потім працювати треба. Тому питання - чи я бажаю, щоб горіла русня всюди - не є питанням. Це намертво у крові. І це не тіки моє, це у багатьох тут.
-
Я і не кажу, що переймаюся. В українців є про кого перейматися. Не бачу просто сенсу дуже сильно радіти, і бачу сенс не робити це в соц мережах
-
Як і рузьню, яка тут є
-
Блін, я от якось бачив типу мем де особа стоїть з високо задертою головою і розглядає повністю білу картину що висить на стіні (можна сказати канвас) а знизу напис "на цій картині зображено хороших руських"… на днях хотів знайти, та не зміг…
-
От тому вони з такою кількістю ресурсів не можуть самі ці коментарі клепати?)))
-
Одне з досягнень українців, це те що ми створили імідж адекватних і героїчних людей, які можуть протистояти величезному ворогу. Тому стільки симпатій було. Якщо б їх не було, то мабуть було б набагато гірше. Не знаю наскільки зараз це впливає, але однозначно це все ще важливо.
-
У 2019 я сказав, що то піз..ц
-
ООН - помийка
-
Тим паче все що там відбувалось - фейк 🥱
-
Верховна рада то крінж. Знайдіть там хоч одного політика що підходить під кваліфікацію
-
Я думаю ми ходимо по колу. Я свою думку висловив. Вона не є протилежною до тих що були озвучені
-
Ну типу дуже наївно, дійсно Не пишіть нічого, бо от чуваки сидять скрінять, а потім доклади в ООН пишуть Коли рузьня сама такі коментарі може писати