Український чат Ванкуверу
-
Збережу для важливих перемовин
-
Отут зібрані всі чати + історія Там насправді корисний сайт наче, але це настільки жесть в плані приватності імхо, що воно індексоване)
-
🟡 НОВА ПОДІЯ: UKRAINIAN KARAOKE NIGHT 📅 Start Date: Not specified 📍 Location: Bar None Nightclub, 1222 Hamilton St, Vancouver, BC V6B 2S8, Canada More Details
-
Календар подій by uahub.ca: 🟡VYTYNANKA. Ukrainian Paper-Cutting Art Thursday, Mar 21, 2024 - подробиці 🟡Орест Зуб: Неформальна зустріч українців Ванкувера Wednesday, Mar 27, 2024 - подробиці 🟡Where did Malanka go? Thursday, Mar 28, 2024 - подробиці 🟡UA HUB Telegram Live Stream: Туризм в канаді Thursday, Mar 28, 2024 - подробиці 🟡Українські Майстерні The Gallery at Queen's Park Friday, Mar 29, 2024 - подробиці 🟡Dakhabrakha - Concert for Ukraine Friday, Mar 29, 2024 - подробиці 🟡Holy Eucharist Ukrainian Catholic Cathedral Щонедільна зустріч ук... Sunday, Mar 31, 2024 - подробиці 🟡UA HUB Coffee Networking Downtown Taras Parandii Sunday, Mar 31, 2024 - подробиці 🟡Tanya Znak: Українські вечорниці! Sunday, Mar 31, 2024 - подробиці 🟡BoomBox (UKRAINE) North American Tour 2024 - Vancouver Wednesday, Apr 03, 2024 - подробиці 🟡Unite and Accelerate: BIG NETWORKING 2.0 Friday, Apr 05, 2024 - подробиці 🟡Holy Eucharist Ukrainian Catholic Cathedral Щонедільна зустріч ук... Sunday, Apr 07, 2024 - подробиці 🟡Sasha Luchkov Piano Concert for Peace Friday, Apr 12, 2024 - подробиці 🟡Denys Panchenko - Master Classical Guitarist from Ukraine Saturday, Apr 13, 2024 - подробиці 🟡Holy Eucharist Ukrainian Catholic Cathedral Щонедільна зустріч ук... Sunday, Apr 14, 2024 - подробиці 🟡Holy Eucharist Ukrainian Catholic Cathedral Щонедільна зустріч ук... Sunday, Apr 21, 2024 - подробиці 🟡UKRAINIAN KARAOKE NIGHT Thursday, Apr 25, 2024 - подробиці by @yamfasrpawn: *instagram* ❓знаєте про подію, якої не вистачає на сайті http://bcua.ca/ 👉Напишіть про це модератору календаря у телеграм @JuliaLiubevych
-
Вітаємо у чаті @sea_flo 🇺🇦🇨🇦👋! Не забудь натиснути 'Познайомитися! 👋'
-
Вітаємо у чаті @sjalex 🇺🇦🇨🇦👋! Не забудь натиснути 'Познайомитися! 👋'
-
Немає значення, Ви на анкету по КУАЕТ давали вже всі свої роботи) Головне, щоб інформація співпадала з минулими анкетами)
-
А якщо останні 3 більш зашкварні, ніж 4 і далі, то нічого? :D
-
Можна останні три, починаючи з теперішньої і по спаданню)
-
Он як... Шош, сподіваюсь прокатить. Дякую)
-
Там де потрібно заповнити інфу про досвід роботи за останні 10 років, у формі за замочуванням усього 3 слоти. Форма наче не доступна для редагування. І є примітка, типу "якщо вам не достатньо слотів, ви можете роздрукувати бамажку, написати там і відправити нам". Відправляти, як я зрозуміла, аттачментом як файл. Але куди аттачити - хєр пойми. Да і дивно, що усього 3 слоти, невже комусь їх вистачає... Крч або я отупєла ближче до ночі, або на Віслері сніг потаяв і лижі не їдуть 🫠
-
Шановні, а є хто нещодавно заповнював ту кляту форму на подовження вп? У кого пам'ять ще свіжа. Маю питання, бо ніяк не можу роздуплитися 🫠 Відгукніться, бубласка 🥺
-
Всім привіт, збираюся їхати до Вістлера покататися там на лижах у цю п'ятницю (29 бер) ⛷️🏂 Якщо хтось хоче долучитися, то є декілька вільних місць у машині
-
Мені пох. Я це все не через контент роблю