Український чат Ванкуверу
-
А якщо прийти під час відкриття виставки на "мирний протест " ?
-
Виставка триває. Я біля галереї щодня. Деколи вислуховую абсолютно кончений маразм. Якщо ви одного дня зберетесь колективно цією буде видовищно, без сумнівів. А так, майже щодня хтось приходить бодай на годинку мене підтримати.
-
панове, порекомендуйте будь-ласка клінінгові контори для апартаментів. Бажано, щоб наші були
-
⚡️“Бумбокс” - 3 квітня у ВАНКУВЕРІ!🔥 Приходьте на концерт послухати найрідніші пісні, які так допомагають та віддзеркалюють наше сьогодення. Нам всім потрібна ця музтерапія 🔉 🇺🇦 Разом переможемо! ✊🏻 🎟Придбати квиток тут - bomond.com/events/boombox-north-american-tour-2024
-
Мені реально цікаво скільки людей готові прийти
-
То що народ,хто готовий зібратися ?
-
Для тих,хто обожнює дедлайни і коли гонять в спину : чисто формально я ще можу податися на продовження сьогодні,так ? 🥲
-
5 подій найближчим часом Vancouver by uahub.ca: 🗓️ VYTYNANKA. Ukrainian Paper-Cutting Art Thursday, Mar 21, 2024 - подробиці 🗓️ Abbotsford & Mission Пасхальна Літургія і посвячення кошиків / Ea... Sunday, Mar 31, 2024 - подробиці 🗓️ Holy Eucharist Ukrainian Catholic Cathedral Щонедільна зустріч ук... Sunday, Mar 31, 2024 - подробиці 🗓️ Maple Ridge & Pitt Meadows Пасхальна Літургія і посвячення кошикі... Sunday, Mar 31, 2024 - подробиці 🗓️ UA HUB Coffee Networking Downtown Taras Parandii Sunday, Mar 31, 2024 - подробиці by @yamfasrpawn: *instagram* ❓знаєте про подію, якої не вистачає на сайті http://bcua.ca/ 👉Напишіть про це модератору календаря у телеграм @JuliaLiubevych
-
5 подій найближчим часом Vancouver by uahub.ca: 🗓️ VYTYNANKA. Ukrainian Paper-Cutting Art Thursday, Mar 21, 2024 - подробиці 🗓️ Abbotsford & Mission Пасхальна Літургія і посвячення кошиків / Ea... Sunday, Mar 31, 2024 - подробиці 🗓️ Holy Eucharist Ukrainian Catholic Cathedral Щонедільна зустріч ук... Sunday, Mar 31, 2024 - подробиці 🗓️ Maple Ridge & Pitt Meadows Пасхальна Літургія і посвячення кошикі... Sunday, Mar 31, 2024 - подробиці 🗓️ UA HUB Coffee Networking Downtown Taras Parandii Sunday, Mar 31, 2024 - подробиці by @yamfasrpawn: *instagram* ❓знаєте про подію, якої не вистачає на сайті http://bcua.ca/ 👉Напишіть про це модератору календаря у телеграм @JuliaLiubevych
-
-
Щойно мені якась людина влаштувала допит в месенджері фб стосовно того скільки «вони» мені платять.
-
Аж сумно стало
-
Усім хороших свят! Біля галереї сьогодні буду о 1pm. Звіт з учора нижче. Може лайкніть чи перепостьте, може таким чином більше людей залучиться до дій. www.instagram.com/p/C5K0ODFOY8l/?igsh=MXE1bnlsYnI5ajJjMA==
-
Напишіть стільки скільки ж йому
-
а краще сказать більше аби йому сумно стало що він лошара
-
В мене клінінг компанія