Український чат Ванкуверу
-
В IELTS те саме по часу і концентрації. Я ще не здавала celpip тому порівнять не можу, але зараз готуюсь і можливо зможу порівнять. У випадку з IELTS я шкодую, що не готувалась до Writing - не писала жодного ессе чи листа, бо думала, що раз по роботі пишу листи та документацію по фічах, то має буть достатньо. Ніт)
-
Привіт. Чи є в групі майстри мобільних телефонів?
-
Весна – це завжди оновлення, сонячні 🌞дні відвідують нас все частіше, фарби довкола стають яскравішими!🌈 Тому навесні нам дуже хочеться приміряти новий образ 👸 Я знаю, що вам запропонувати! Наприклад, найкрасивіші відтінки блонду будуть якраз! Теплий/холодний – вирішувати вам! Я завжди у вашому розпорядженні, щоб зробити це якісно, круто та надійно! І супер-особливий догляд! 😉 Записатися або отримати безкоштовну консультацію ви можете: instagram.com/mila.hair.canada
-
Всіх вітаю. Запрошую на підготовку до іспиту CELPIP GENERAL. Заняття з блоку READING починаються 8 квітня. Заняття проходять по Понеділках, Середах і Пʼятницях з 18:30 до 19:30. Всі зустрічі онлайн в ZOOM. Весь курс поділений на 4 блоки: Reading, Writing, Speaking, Listening . Вартість підготовки до одного блоку - 150 доларів. Підготуйте себе до іспиту якісно 💪🏻
-
Все залежить від Вашого рівня мови. Я б сказала, що словниковий запас - це база. Напишіть в дірект, можу поділитися порадами)
-
1. Тематика текстів і завдань практично повністю повʼязана з Канадою. 2. Читання в IELTS складніше точно. 3. Письмо в СЕЛПІП простіше, бо маєте можливість виправляти слова (якщо слово неправильно, буде підсвічувати червоним). 4. Спікінг в СЕЛПІП - це записати свою відповідь без присутності екзаменатора, для когось це плюс.
-
Я свого часу здавав Celpip для ПР, а також IELTS Academic для коледжу. CELPIP в усьому легший, окрім speaking. Тому що в спікінг треба давати відповіді в мікрофон у комп’ютер, і немає живої розмови, а також окрім вас в кімнаті ще 20 людей які водночас з вами говорять свої відповіді. Це збиває
-
Writing набагато легший аніж в IELTS тому-що є лічильник слів, і можна завжди вставити якесь речення всередині єссе. А в IELTS треба було на листку писати.
-
5 подій найближчим часом Vancouver by uahub.ca: 🗓️ BoomBox (UKRAINE) North American Tour 2024 - Vancouver Wednesday, Apr 03, 2024 - подробиці 🗓️ Unite and Accelerate: BIG NETWORKING 2.0 Friday, Apr 05, 2024 - подробиці 🗓️ Holy Eucharist Ukrainian Catholic Cathedral Щонедільна зустріч ук... Sunday, Apr 07, 2024 - подробиці 🗓️ Sasha Luchkov Piano Concert for Peace Friday, Apr 12, 2024 - подробиці 🗓️ Denys Panchenko - Master Classical Guitarist from Ukraine Saturday, Apr 13, 2024 - подробиці by @yamfasrpawn: *instagram* ❓знаєте про подію, якої не вистачає на сайті http://bcua.ca/ 👉Напишіть про це модератору календаря у телеграм @JuliaLiubevych
-
5 подій найближчим часом Vancouver by uahub.ca: 🗓️ BoomBox (UKRAINE) North American Tour 2024 - Vancouver Wednesday, Apr 03, 2024 - подробиці 🗓️ Unite and Accelerate: BIG NETWORKING 2.0 Friday, Apr 05, 2024 - подробиці 🗓️ Holy Eucharist Ukrainian Catholic Cathedral Щонедільна зустріч ук... Sunday, Apr 07, 2024 - подробиці 🗓️ Sasha Luchkov Piano Concert for Peace Friday, Apr 12, 2024 - подробиці 🗓️ Denys Panchenko - Master Classical Guitarist from Ukraine Saturday, Apr 13, 2024 - подробиці by @yamfasrpawn: *instagram* ❓знаєте про подію, якої не вистачає на сайті http://bcua.ca/ 👉Напишіть про це модератору календаря у телеграм @JuliaLiubevych
-
Вітаємо у чаті @solyakvasolya 🇺🇦🇨🇦👋! Не забудь натиснути 'Познайомитися! 👋'
-
Шановні, а є тут хто з 11 віндою? У вас на ноуті wifi не відпадає? Щось в мене вже місяці три однаковий прикол - в рандомний момент відвалюється wifi взагалі як опція. В перший раз пересрала і години три штурмувала відоси/мануали на цю тему, але реально допомогає тільки наступний серипт: вимкнути ноут, затримати кнопку power секунд на 30 і увімкнути. І все повертається на круги своя. Раніше не прям щоб напрягало, але останній тиждень тупо щодня відвалюється 🫠🫠