Український чат Ванкуверу
-
Дякую
-
Ууу
-
Та то не біда)
-
Greetings too you 👋, am Tina Kate from UK I got your application on telegram regarding the job offer, It's an online posting job, where you'll be making the post on your Facebook market place or different site and attached my number on it. So who are interested about the glisting will be contacting me And you'll be getting Paid $500(5)Days jobs ?Are you interested\just inbox me now
-
Greetings too you 👋, am Tina Kate from UK I got your application on telegram regarding the job offer, It's an online posting job, where you'll be making the post on your Facebook market place or different site and attached my number on it. So who are interested about the glisting will be contacting me And you'll be getting Paid $500(5)Days jobs ?Are you interested\just inbox me now
-
Ми в Canadian Tire брали інспекцію для out of province inspection
-
Точно не пам'ятаю, 2 роки назад щось до 200$ здається було...
-
Пару спам ботів видалив, не переживайте) насправді постійно хтось зникає)
-
Вам порібно пошукати на сайті ICBC там є повний перелік атестованих для цього сервісних центрів. Раджу шккати щось невелике без лишніх понтів. Тут навіть не в вартості спмої процедури справа. Вона коштує до $200. Біда в тому, що їм не вигідно просто перевірити та видати папірець. Вони точно спробують щось знайти і точно знайдуть. У невеличкому напівгаражному СТО вам замінять тормозні колодки а у великому, наповненому обладнанням з задоволенням знайдуть щось серьйозне та дороге
-
Amayak Auto Service Там працює де кілька наших хлопців.