Український чат Ванкуверу
-
З 11-го ТРАВНЯ починаємо вже 7-й сезон занять в Українському Клубі розмовної англійської мови. Заняття відбуватимуться по 15-те червня включно, як завжди - по суботах, як завжди - БЕЗКОШТОВНО, та ще й просто біля Metrotown Skytrain Station. На Вас чекає приємна дружня атмосфера, підсилена горнятком чаю-кави зі смаколиками. Відвідування занять - виключно за попереднім записом. Запис - ДО 6-го ТРАВНЯ включно. Для запису та з запитаннями звертайтесь за адресою електронної пошти, що вказана в постері. З додатковими питаннями можете звертатись до мене в приват. У зв'язку з популярністю заходу, пріоритет буде надано новим учасникам. Учасники попередніх сезонів теж можуть відвідувати Клуб за наявності вільних місць.
-
Цього літа ми зробимо 🔥 ЛІТНІЙ ТАБІР🔥 для діток 6-12 років в липні - серпні 2024 з локаціями в: ☀️ Ванкувер ☀️ Вест Ванквер ☀️ Бернабі ☀️ Нью Вестмінстер Збираємо команду (13+ років) волонтерів, які люблять відпочивати активно, весело і цікаво. Табір наш буде ТІЛЬКИ назовні в парку для максимально активних ігор ⚽️🏀🏈🏓🏸🪁 Всі волонтери будуть запрошені на співбесіду і на групове навчання-знайомство. Для запису зіскануйте QR код або перейдіть за посиланням forms.gle/ALs2o4pwUrC8gaM2A
-
Здається окрема кімната в приватному будинку. Район East Vancouver, Norquay park Власна ванна кімната. В кімнаті є ліжко Full / Double 53″ x 75″ + Тумбочка Будинок 2 поверхи, на першому поверсі спільна зона - кухня+ вітальня, на 2м поверсі - три спальні. Є вся побутова техніка, включно з пралкою і сушаркою. До спільних зон також відноситься гараж, власне подвір'я+ гриль. Будинок новий, побудований рік тому. До метро - 15 хв ( 29th avenue expo station) До Killarney community centre (GYM + pool) - 15хв. До продуктових магазинів також 10-15 хв. Загалом район тихий та безпечний. В будинку проживають українці, пара (по 35 років) і студент (19 років). Ми працюємо в сфері кіно та IT. Ми шукаємо, хто доєднається в нашу невелику тусовку. Ціна 1300 cad + комунальні (інтернет, газ, електика - разом, приблизно, 50-90 на місяць з людини). Ми шукаємо одну працюючу людину, без тварин. Якщо ти вважаєш що ти підходящій кандидат - будь-ласка, напиши мені в особисті трохи про себе - вік, ким працюєш, на який період шукаєш житло, посилання на соц мережі. Заїзд можливий з 1 травня. Фото кімнати та спільних зон в будинку photos.app.goo.gl/PVHxvJEN5qXgLBFk9
-
5 подій найближчим часом Vancouver by uahub.ca: 🗓️ UA HUB Meetup: Film Industry in Canada. Jobs and Career Friday, Apr 26, 2024 - подробиці 🗓️ Весняна Ярмарка Ukrainian Spring Market Saturday, Apr 27, 2024 - подробиці 🗓️ Abbotsford & Mission Літургія / Divine Liturgy (St. Theresa's roo... Sunday, Apr 28, 2024 - подробиці 🗓️ Holy Eucharist Ukrainian Catholic Cathedral Щонедільна зустріч ук... Sunday, Apr 28, 2024 - подробиці 🗓️ Maple Ridge & Pitt Meadows Літургія / Divine Liturgy (St. Thomas ... Sunday, Apr 28, 2024 - подробиці by @yamfasrpawn: *instagram* ❓знаєте про подію, якої не вистачає на сайті http://bcua.ca/ 👉Напишіть про це модератору календаря у телеграм @JuliaLiubevych
-
Гайз, а є тут майстри ноутбучні? 🫠
-
В тебе там був антівірус?
-
Біжи назад, але по дорозі захвати когось, хто шарить по компах
-
І разом з цим не можу отримати доступ до рековер кей
-
Та головна залупа в тому, що я в душі не відаю, який я аккаунт створювала для майкрософта
-
Ага, ось як раз з цим і дрочусь, але поки що бєзнадьога якась 😅
-
Аккаунт я знайшла... Але ключа там немає 🙂 Окей, є в когось вінда на флешці? 😂
-
В мене є загрузочна флешка з 10 віндою. Сама нещодавно переставляла. Напиши в особисті, якщо ще є потреба
-
Ну все, а я вже повірила 😒
-
Мені саппорт агент з майкрософту написав, що я його the nicest client today 🥹 Заскрінити не встигла, чат зхлопнувся 😭 Цікаво, то вони всім таке пишуть?..