Український чат Ванкуверу
-
В Торонто був 2Гбіт за $50/міс
-
У мене в Novus 40 CAD/міс + tax Не супер швидкий (100 мегабіт канал вроді), але для роботи вистачає і full HD з ютуба грає без затримок
-
який чудовий варіант для соціофобушків 🥹🥹
-
Якщо дзвонити, то вони будуть пропонувати майстра або щоб ви самостійно встановили. Зазвичай майстра просто чекати на день-два довше
-
В нас від Rogers (Shaw) 250Mb за 60
-
Я заходила на сайт оператора Shaw. 1. Купила пакет на сайті. Вказала всі деталі. 2. Прийшла посилка з інструкціями і роутером чи типу того. 3. Підключила в розетку, підключила до якогось шнурка який вже був у квартирі і все... Навіть ніхто не приходив підключати..
-
Чого не зробиш за 30 доларів
-
Я теж не люблю, але змусив себе)
-
Як я тебе розумію 😭
-
(але сподівалася б, що трубку не візьмуть)
-
Ну якщо б мені заплатили 30 доларів, я б може теж комусь зателефонувала...
-
Але найгірше, це коли ти телефонуєш, трубку не беруть, але тобі ось конче треба, бо іншого варіанту немає. І ТИ ЗМУШЕНИЙ ЗАЛИШИТИ АУДІОПОВІДОМЛЕННЯ. А потім весь день ходиш і думаєш - чи не звучав ти як retarded? Чи не сказав занадто грубо? А "сенк ю, хев е найс дей" сказав?
-
Привіт! Разом з link2life.ca/ на 25 травня (з 10:00 до 17:00) збираю групу для проведення тренінгу курс Stay Safe для дітей 9-13 років Курс Stay Safe для дітей віком 9-13 років направлений на те, щоб діти отримали навички та знали правила: – поведінки вдома, коли дитина залишається сама вдома – безпеки на вулиці та вдома – підготовки, розпізнавання та реагування на несподівані ситуації – базовий зміст першої допомоги, включаючи виклик 911 • поведінки з незнайомими людьми Курс проводиться за підтримки Red Cross англійською мовою. Після проходження курсу видається сертифікат закінчення курсу та дитина може залишатись вдома сама та ходити сама в школу/зі школи. Вартість курсу (7 годин протягом 1 дня) - 75$. Форма для запису: forms.gle/WX1bv2mVDVFbAp3z7
-
Як кому фільм?
-
youtu.be/K8oIvnAF7lw Ось фільм-репортаж класний, демократичненький вийшов при правлінні слуг народу
-
У мувінгову компанію потрібен вантажник на четвер, пʼятницю та суботу з можливим подальшим працевлаштуванням Пишіть в особисті або звертайтесь за телефоном (403)401-4711
-
Підскажіть будь ласка, можливо хтось переказував гроші в україну. Хочу переказати гроші для батьків з свого канадського рахунку через Wise, на карточку приватбанку, завжди так робив, але суми були не великі. Потрібно надіслати 125 000 грн. Чи будуть проблеми якісь у батьків, якщо їм прийде така сума на їхню карточку?