Український чат Ванкуверу
-
Вітаємо у чаті !
-
Вітаємо у чаті Vika!
-
Гайз, трошки дивне питання. Є тут ті хто купував авіаквитки через приват? Чи можна іх там кенсельнути/рефанднути? Можливо хтось має квиток свіжий і він може зайти глянути чи є там функція повернення квитка. Буду дуже вдячна. Бо людина купила, а тепер не знає як повернути. А я зі свого боку мало чим можу допомогти.
-
Почніть з відповідей на декілька питань: Чому саме Канада? Чому саме Ванкувер? Чи є у вас достатньо грошей на перший час? Де ви будете працювати? Де ви будете жити? Який у вас рівень англійської мови? Які ваші подальші плани у Канаді? Коли ми приїхали сюди у березні (нас прийняли друзі, нас вже чекала робота, в нас тут дочка, в мене практично native англійська), у мене все ж склалося враження, що Канада - це дуже прекрасна країна, де ви нікому не потрібні, живіть як хочете. Гадаю, ви повинні бути до цього готові. Авжеж, тут є добрі люди, але панькатися з нами тут ніхто не буде. Ванкувер - дуже дороге місто, Британська Колумбія не сама легка для отримання PR. Якщо будуть питання, можете написати мені в особисті, буду радий допомогти чим можу.
-
Я гадаю, це залежить від того, який квиток купували. Бо він міг бути без опції повернення. Особливо якийсь економ клас
-
Вибачте за тимчасові незручності від мого бота. Дещо дописував, а це побічні ефекти)
-
Вітаємо у чаті Oleksandr(лео) 🇺🇦🇨🇦👋!
-
Всим привiт!
-
Прикольне, кольорове таке)
-
Скоро буду в Ванкуверi ! Пiдскажiть що робити коли прилечу? Може щось порадите с роботою чи житлом. Просто так далеко я ще не був, переживаю як там буде.
-
Так треба буде шукати роботу і житло))))
-
Вибачте, пишу неприємні речі. Та Вам тут все вірно написали. Ванкувер це безумовно одне з найпрекрасніших міст світу. Та як місто для старту нового життя у Канаді це найтяжчий з можливих варіант. Нажаль, оТримати тут PR та залишитись зможе дуже мала частина бажаючих. Навіть більшість корінних канадців важають це місто занадто невиправдано дорогим. Почитайте про Канаду , оцініть тверезо власні сили та можливості , подумайте добре чи потягенете?!
-
Я тільки-но відповідав, мабуть і вам буде корисне t.me/ukrvanchat/5433
-
Там Канадi король не потрiбен часом? Робота така менi пiдiйде))
-
На East Hastings таких вже цілі купа🤣
-
Ну значить все по прильоту обьявлю Канадське королiвство!)