Український чат Ванкуверу
-
🤗 Вітаємо у нашому чатику @itsflorein 🧚! Тисни 'Познайомитися! 👋'
-
Ось на то все окрім сумки їм, по-ідеї, пофігу. Якщо воно у вас в адекватній кількості
-
Що до поклажа + особиста: в мене була сумка вагою поклажі + бананка на поясі + подушка + пляшка
-
Летіли з Варшави до Франкфурта. Ручну зважували вибірково, коли їм здавалося, що в пассажира забагацько усього або розміри сильно пепевищують норму. Перед нами стопнули бабку, сказали їй покласти сумку в таку типу коробку. Сумка не влізла і її розвернули, типу щоб привела у порядок габарити поклажі
-
Як справи?
-
Добрий вечір як кажуть, дуже стало неприємно що обговорюють за спиною, якщо у когось є питання щодо моєї думки я вас уважно готовий вислухати, зауважте я та не користуюся можливістю писати російською бо як описано в чаті у військових така можливість є, військовий квиток із службою 3 роки в зоні АТО адміністраторам здатний надати, але не про це будемо, які у кого питання до мене особисто?
-
Я літав, в мене нічого не зважували. Жодних проблем не було. А ручна або з особистою - це на квитках є
-
Якщо подалі від констракшинів та не звертати з туристичних вуличок? 😁
-
🤗 Вітаємо у нашому чатику @Vlad539 🦍! Тисни 'Познайомитися! 👋'
-
1.Мене звати Влад 2. Я працюю курьером... 3.Я люблю свою жiнку та поiсти 4. Я розмоляв 50 рокIв росiйскою, але я добре розумiюсь украiнською. В мене немае укр розкладки тому деякi лiтери не спiвпадають. #introduce
-
🤗 Вітаємо у нашому чатику @Sidiamn 🐕! Тисни 'Познайомитися! 👋'