Український чат Ванкуверу
-
Я зараз закінчую The Legend of Zelda Tears of the Kingdom. Потім в мене Baldur's Gate 3. До цього закінчив Hollow Knight. Також з Анею граємо в Hogwarts Legacy. Ще є мільйон ігр, але вони в режимі запасних.
-
Дорогі українці, надія на Вас, допоможіть зібрати підписи до петиції щодо розгляду на присвоєння звання Героя України моєму племіннику, сину рідної сестри, Махнюку Юрію, командиру взводу 93 бригади «Холодний Яр». Навіки 23😭. Його боротьба не має лишатись поза увагою🙏 Перейдіть за посиланням та підпишіть. Щиро бажаю кожному мирного неба та живих і здорових дітей поряд🙏 petition.president.gov.ua/petition/224014 Буду вдячна до неба❤️
-
mriia.gov.ua/app як тільки виповнюється 18, то Мрія перетворюється на Резерв))
-
я то говно не качав)
-
блять
-
ЦЕ НЕ ПІЗДЬОЖ
-
Якісь є 👀 Але треба більше конкретики 😄
-
apps.apple.com/ua/app/%D1%80%D0%B5%D0%B7%D0%B5%D1%80%D0%B2/id6499418319?l=ru
-
це Дія?
-
Давайте про хороше, якщо погане не цікавить Хтось дані обновляти буде через ту програму?😁
-
хтось дивився вже на розпакування ресурсів нового офіційного додатку з України? Таке враження, що спиздили десь опенсорс проєкт для трекінгу учнів шкіл від студента 1го курсу універу, і просто змінили декілька текстів та бекенд. 🤬 І списали на це черговий мільярд гривень. Трохи скрінів... 🤮
-
а шо, якісь ще геймери є тут?
-
В тебе є гілка якась десь чи в Телеграфі, ФБ, редіт… де наша спільнота постить хто чим займається? така рекламка, для пошуку товарів та послуг
-
а цей двигун не Unity розробила?
-
Unity це ігровий двигун. Мова C#.
-
🤗 Вітаємо у нашому чатику @shkabara24 ! Тисни 'Познайомитися! 👋'
-
може шкебеника) спитай в нього