Український чат Ванкуверу
-
1550 людей, цікаво скільки з Одеси, я знаю може від 6-10 наших
-
Нема) краще одеситів інтегрувати в нашу загальну українську тусовку))
-
Та не думаю що потрібно окремий...
-
Може є одеській чатік?))
-
Можна, але я зазвичай не люблю, коли той випуск дивляться) а ігри можна знайти за назвою компаній. Тут це були Kanoapps та Sun Machine Games. В Україні це були AB soft, BVG software group, Riversoft, та ще парочка не варта згадування
-
Я вчилася Юнітв, анріала не було там. Але я хочу, це круто. Але... С++ це занадто для мене, мені легче с# , яка використовується Юніті, легче і більше подобається. Я роки нічого не робила і дуже відстала, не знаю як повернутися хоча б до Юніті, страшно. А можно подивитись? І коміка, і ігри? Цікаво
-
Ще при зеленському. 100 років назад. Зараз 2d на Unity. Раніше 3d на Unreal, а ще раніше все підряд в основному на Unity
-
Тільки читала твій пост. Цікаво. Ти робиш усе те, що я б робила, якщо не була б лінивим лайном з рдуг. У коміків був коли вже Зеленський пішов? Які ігри робив?
-
Нас тут з Одеси багато)
-
Мене звати Світлана, можна чи так чи Хелві (це мій нікнейм). Тільки, будь ласка, не звіть мене Свєта - мене це дратує. Мені 36 років. Я зараз не працюю, тобто я ніхто. Живу у даунтауні з вересня, раніше жила в Онтаріо, закінчила Ніагара коледж (гейм девелопмент), вийшла заміж, але зараз вже не з цим чоловіком. Багато приїжджала до Ванкувера у ці роки. Я люблю Варкрафт та інші ігри, я люблю Стар Трек і інший сайфай, я малюю (починаю вчитися, сотий раз), люблю подорожувати. Соціальна, люблю теревенькати про все. У реалі мені складно розмовляти українською. Я одеситка та там не було української майже до 2022, а я поїхала у 2015. Практики не було. Вибачаюся за те, що могу зриватися на російську. #introduce
-
🤗 Вітаємо у нашому чатику @HelviFarfarello ! Тисни 'Познайомитися! 👋'
-
мені здається гірше ніж в НЙ тільки Токіо
-
це ж паціфік НЙ)
-
інтриги
-
см2)