Український чат Ванкуверу
-
Ну почалося, а я вже в пожежники хотіла 😒
-
Так і є, все вірно. Тут треба розуміти один суттєвий момент. Професія пожежника в Канаді та США є дуже престижною та героїзованою. Жодна професія не має такого ореолу романтики. Пожежні тут -це справжні герої, якими пишаються родичі та друзі і на яких хочуть бути схожими. Люди роками знаходяться у статусі волонтерів on-call, щоб мати шанс перейти в штат. Штатний пожежний має дуже непогану зарплату, купу бенефітів та великий пенсійний план.
-
Привіт! Долучайтеся до ініціативи моєї подружки 100 Days of happiness Привіт! Мене звати Яна Михальчук. Я бізнес тренер, коуч, експертка з навчання та розвитку. За минулий рік мої тренінги та навчальні програми відвідало більше 2000 людей. В перший день літа я запустила Канал «100 днів щастя 💜» 💜натхненні практики 💜подкасти та рекомендації для саморозвитку 💜корисні прямі ефіри 💜розвиток мʼяких навичок 💜розвиваюче оточення ✔️спосіб ОБИРАТИ щастя у складні періоди життя ✔️підтримка тебе та твого ментального здоров’я ✔️острівець спокою і безпеки серед постійних тривог ✔️можливість сформувати корисні навички, щоб адаптуватися у цьому мінливому світі ✔️турбота про найдорожчу людину на світі - себе Доєднуйся і ти обов’язково скажеш собі Дякую 🙏 99 щасливих людей вже там 😎 ✅ Вартість доступу всього 3.9 грн на день) Отримати доступ за посиланням secure.wayforpay.com/button/b8f8cd01d932b
-
Пожежна охорона фінансується з біджету конкретного міста, тому в різних регіонах можуть бути великі відмінності. Я мав колись одного колегу, який свого часу намагався туди потрапити. Його батько був там шефом і він не бачив для себе іншої долі. Те, що він туди так і не потрапив стало для нього найбільшим розчаруванням життя. Навіть невдалі чотири шлюби його так не засмучували. Він називав рівень десь від $37/h на старт. То було у Ленглі. Та я вже писав, там головна навіть не сам рівень зарплати а супруводжуючі бенефіти плюю великий престиж професії
-
Всім привіт, планую переїздити у Ванкувер з Едмонтону через місяць. Є в Канаді досвід роботи рік в Зарі, та хостес в ресторані. Англійська B2. Цікавлюсь може у вас на роботі наймають людей і ви зможете порекомендувати мене. ( принаймі співбесіду щоб назначили). В ідеалі ресторанний бізнес. Буду рада будь-якій допомозі
-
А можна запитати , якщо звичайно ви не проти, а чому переїхали/ переїзджаєте ?
-
Можливо хтось знає, чи є лотерея грин карт, імміграційним наміром. Тобто якщо запитають на співбесіді на туристичну візу в США, чи є у вас іміграційні наміри, в мене їх немає, але я заради цікавості грав у Лотерею. То як буде правильно відповісти. І можливо хтось недавно отримував туристичну візу в США, і може дати якісь поради і розказати як це було.
-
Так, тільки телефон і документи. Це десь при вході треба лишити сразу телефон чи там запитають чи є телефон?