Український чат Ванкуверу
-
Друзі, напевно перший раз ця група буде робити збір, прошу долучитися. На авто для військ, для мого однокласника з Донецька. Людина за освітою доктор, в ЗСУ з перших днів вторгнення. Ось трохи його пост: Для виконання завдань підрозділу мобільної групи інструкторів з тактичної медицини потрібно допомогти накопичити необхідної суми на автомобіль. 🎯 Ціль: 100 000 ₴ 🔗Посилання на банку send.monobank.ua/jar/6nWGnA9Lnq 💳Номер картки банки 5375 4112 1568 2969 Гроші ніби не великі, думаю назбираємо. Свої реквізити не даю, даю зразу банку товарища в Україні. Якщо треба якісь додаткові данні та звіти, то пишіть любі питання, все відповім.
-
Друзі, напевно перший раз публічно з початку війни прошу допомоги про збір, тому прошу долучитися. На авто для військ, для мого однокласника з Донецька. Людина за освітою доктор, в ЗСУ з перших днів вторгнення. Ось трохи його пост: Для виконання завдань підрозділу мобільної групи інструкторів з тактичної медицини потрібно допомогти накопичити необхідної суми на автомобіль. 🎯 Ціль: 100 000 ₴ 🔗Посилання на банку send.monobank.ua/jar/6nWGnA9Lnq 💳Номер картки банки 5375 4112 1568 2969 Гроші ніби не великі, думаю назбираємо. Свої реквізити не даю, даю зразу банку товарища в Україні. Якщо треба якісь додаткові данні та звіти, то пишіть любі питання, все відповім.
-
живу тут 5 років майже. В місті багато плюсів, але й багато мінусів. (логічно бля🤣🤣) Але, незважаючи на всі мінуси, як Ванкувера (ГВА), так і влади я зрозумів, що це моє місто. Що помітив за 4.5 роки — стало більш небезпечно (даунтаун, Кітс, Суррей звісно), набагато більше крекхедів. Звісно ціни зросли піздець як. Але, якщо уникати специфічних місцевостей (увечері на мейн+хестінг), та багато заробляти, то тут дуже добре. А якщо ще й фанат хайків, каяків та подібного спорту на свіжому повітрі — краще місця не знайти. Але це лише моя думка, мої почуття міста. Багато деталей у кожного персонально, та багато різних критеріїв по яким вони оцінюють.
-
Дуже дякую за рекомендацію, Олександр 🙏
-
🤗 Вітаємо у нашому чатику @Philch88 🍔! Тисни 'Познайомитися! 👋'
-
🤗 Вітаємо у нашому чатику @olesia_todoresko 🐸! Тисни 'Познайомитися! 👋'
-
Добрий день! Чи може хтось порекомендувати зареєстрованого психолога з ліцензією тут, у Ванкуверу. Бажано Україномовного, але можна і Англомовного 🙏
-
drannakhaylis.janeapp.com/locations/anna-khaylis
-
-
поки таких не бачив)))
-
Добрий день, є безкоштовна психологічна допомога. WorkBC оплачує 10 сесій з психологом, якщо ви в процесі пошуку роботи і вам шукати (чи отримати) роботу заважає стрес пов'язаний з іміграцією, проблемами в стосунках, тощо. Можете звернутися до Anastasiia Illarionova це філіал WorkBC у Ванкувері [email protected] (604 335 1484), або до Tetyana Lytvyn (в Порт Коквітлам), [email protected] 778 730 0171 ext. 618 вони можуть вас направити до україномовного психолога.
-
🤗 Вітаємо у нашому чатику @Zanmax 🍎! Тисни 'Познайомитися! 👋'