Український чат Ванкуверу
-
поки таких не бачив)))
-
Добрий день, є безкоштовна психологічна допомога. WorkBC оплачує 10 сесій з психологом, якщо ви в процесі пошуку роботи і вам шукати (чи отримати) роботу заважає стрес пов'язаний з іміграцією, проблемами в стосунках, тощо. Можете звернутися до Anastasiia Illarionova це філіал WorkBC у Ванкувері [email protected] (604 335 1484), або до Tetyana Lytvyn (в Порт Коквітлам), [email protected] 778 730 0171 ext. 618 вони можуть вас направити до україномовного психолога.
-
🤗 Вітаємо у нашому чатику @Zanmax 🍎! Тисни 'Познайомитися! 👋'
-
Привіт Збираємося в цю суботу на Borgore (dubstep) в Red Room. Є бажаючі приєднатися? Приклади виступу: - youtu.be/U2o-qA8QXO8?si=BIa9QblKdk7JguMj - youtu.be/I2qlqdMprDM?si=P3sPk_7xmXRvJ6ZF
-
Хто шарить, шо буде якщо я буду їздить із тимчасовими правами (той жовтий папірчик шо дають після тесту на компі) сам без супроводу? Я вже 4й раз не можу здати драйвінг тест, але без машини тут дуже тяжко. Я думав взяти і їздити хоч за продуктами пару раз на тиждень, але порушувати закон не хочу якщо це таке жорстке порушення тут
-
Я б не робив так. (І не робив по факту)
-
В поліцейських машинах камера автоматично зчитує номери та сигналізує про те чи сплачена страховка та хто водій. Тобто , навіть як букви L немає, вони дуже легко можуть побачити , що в машіні одна людина, коли повинно бути мінімум дві. Не готовий назвати конкретну суму, в яке виллється це порушення, та те що взрюкнуть добряче, сумніву бути не може.
-
Та камера не може сказати хто водій😂 вона може надати інформацію про тих хто власник і на кого страховка) Вписуєш як main driver людину з фул правами (так страховка буде дешевше), і себе як второго водія (а краще себе взагалі не вписувати). Їдеш собі по справах) Якщо не порушиш то і не зупинять Але якщо зупинять то тобі штраф а машину на майданчик (в рідких випадках машину можуть відтовити за місцем проживання) але заплатити за це все одно доведеться і плюс штраф)
-
мене всього раз зупиняли, за перевищення, ще на Укр правах був, сказали більше так не робити і відпустили) Ну ще пару разів перевіряли пив чи не пив, таке буває що всі виходи з хайвею перекривають і перевіряють всіх без виключення, але в таких випадках не завжди навіть документи просять, ну і це буває раз на пів року 😆
-
Ну у мене є друг який взагалі без прав їздить але ж це не означає що так можна, все на свій страх і ризик і під свою відповідальність) Найгірше що може статися це не те що тебе зупинять, а ДТП ) навіть легке ДТП ) інший водій скаже що болить спина, піде на масажи, скаже що в нього стрес через цю аварію і він боїться сідати за кермо, піде до психологів, не буде працювати пару місяців, а тобі потім прийде рахунок тисяч на 50 🥲 Канадці люблять так робити) не всі але люблять)
-
Хтось погодиться на такі викрутаси?! Я б точно відмовив сусіду, якби він звернувся з такою пропозицією. Камера в машині зчитує номери , звіряється з базою та показує колір та марку машини в базі ( то на той випадок, як хтось приліпив чужий номер) хто власник та хто в страховці. Також несплачені штрафи та прострочену страховку. Коли поліцейський зупиняє ( за вісім років таке було у мене один раз) та йде до машини, він вже знає що за прізвище повинно бути у правах та страховці. Колеги- канадці, причому не один скаржились, що їх ніколи в житті не зупиняла поліція, та виїхавши на вулицю з простроченою на один день страховкою відразу попадались