Тут ще є цікавий саме юридичний момент. Те, що ми називаємо «правами» за канадським законодавством чітко кваліфікується, як привілегія. Мати право креувати автівкою - привілегія, яку треба заробити і якої при певних умовах можуть позбавити.
А от і ні! Любий натяк про привілегію для білого - це стовідсоткове звинувачення у расизмі. Офіційно визнається та всіяко підносяться виключно привілегії для корінного населення
Тільки ніхто не може відповісти, в чому саме та «white privileges» полягає?! Зараз роботодавець, при всіх рівних умовах, скоріше звільнить білого, щоб не дай Боже не попасти під звинувачення у расизмі..
Воно було дійсно "нєожиданно і пріятно", коли вони 3-4 роки тому змінили всю свою систему оцінювання. В мене зменшилась ціна на $150 в місяць та ще і чек прийшов потім за ковідні часи
В мене піднявся на 20 чи 25 доларів (без жодних ДТП, Штрафів, та ін. ще й повні права отримав минулого року). В полісі теж нічого не міняв.
Короче там калькулятор своєрідний
Я коли в 2017 році був в Києві, з'явилось купу Nissan Leaf в той рік, хоча в Ванкувері ледь-ледь можна було електрокар десь зустріти
Ото я зрозумів прогрес)
Говорити - так, але у білим все же є привелегіі. Нейтівов більше затримують, не вірять їм, не наймають, відносяться з підозрою. Білість це все ще привелегія і я це відчуваю.
Ну а чому тоді не азіатська привілегія? Бо китайців теж не затримують. Тут дійсно є расизм щодо індиджинс, но це ніяк не означає шо для білих є привілегії просто за колір шкіри.