Український чат Ванкуверу
-
люди, є питання, чому англійською Nazi пишуть з великої літери?
-
🤗 Вітаємо у нашому чатику @wanderlust_v 🍹! Тисни 'Познайомитися! 👋'
-
Monday, God, Earth… Ukrainian… ок, а чому Nazi… fascist з маленькою наприклад
-
Oh, gacha. NSDAP
-
Я памʼятаю як був тут один кадр козирний ще на початку 2022. Казав шо їздить тікі на преміум авто і шото тут вийобувався якимось бізнесом. Не пройшло і пів року як він вже поїхав з Канади, бо українськи тємкі і муткі тут не працюють, а гєліком за 100к нікого тут не вразиш😄
-
Не треба, нам вже тут Макс все за безкоштовно розказав :D
-
Прорахувався, але де...
-
Вітаємо! 👋 Раді поділитися з вами, що UA Anti Spam Bot 🇺🇦потрапив до шорт-листа TechComms Award. Ця премія відзначає найкращі проєкти на користь країні від IT-компаній. 🤩 Бот був, є і буде безоплатним. Також ми розвиваємо бот, додаючи нові корисні функції. Тому, якщо ви задоволені сервісом UA Anti Spam Bot, будемо вдячні за вашу підтримку. Для цього потрібно: 1) зайти на сайт mc.today/uk/techcomms-award 2) знайти у переліку UA Anti Spam Bot 3) проголосувати (потрібна буде авторизація) Заздалегідь дякуємо! З повагою, команда проєкту UA Anti Spam Bot 🇺🇦
-
Хто може порадити де можна полікувати зуб не дорого. Дякую.
-
Усім привіт, НЕСПІШНО збираю банду шоб зняти разом будинок або таунхаус на 4-6 осіб. Про себе: Не пю, не курю, наркоти не вживаю ВЗАГАЛІ. Багато не говорю, люблю більше робити... В молодості був спортсменом. Ціную чистоту та спокій в будинку. Після 10 години – тихий час. Чесний, прямий та відвертий – в крайньому випадку намагаюсь таким бути. Шукаю ТАКИХ САМИХ людей... ну якщо говорите більше ніж я – то не проблема... Гнучкий щодо локації - Burnaby, Langley, Surrey, Coqutlam, Richmond. Vancouver, West \ North Vancouver… проте з досвіду бачив більш кращі варіанти в плані price \ value в Сурі. По ціні 750-1000 за звичайну кімнату та 1200-1400 за мастер думаю можна буде з комуналкою і інтернетом вписатись. Це буде гарний просторий будинок з великою кухнею і купою місця для одягу та інших речей на відміну від бейсменту чи квартири. Також ПРИЄДНАЮСЬ до компанії якщо хтось шукає співмешканця і моя кандидатура видається цікавою. Мені особисто потрібно буде гараж і 220вольт для зарядки ел. Авто ( я можу оплатити вартість встановлення додаткової резетки) + кімната. Деталі прошу в ПП.
-
Дякую за варіант😇
-
Домінікана😀 минулого року їздили - в сумі тиждень відпустки з лікуванням зубів на 2 вийшов так же як би просто лікування в Канаді))