Український чат Ванкуверу
-
Хто може порадити де можна полікувати зуб не дорого. Дякую.
-
Усім привіт, НЕСПІШНО збираю банду шоб зняти разом будинок або таунхаус на 4-6 осіб. Про себе: Не пю, не курю, наркоти не вживаю ВЗАГАЛІ. Багато не говорю, люблю більше робити... В молодості був спортсменом. Ціную чистоту та спокій в будинку. Після 10 години – тихий час. Чесний, прямий та відвертий – в крайньому випадку намагаюсь таким бути. Шукаю ТАКИХ САМИХ людей... ну якщо говорите більше ніж я – то не проблема... Гнучкий щодо локації - Burnaby, Langley, Surrey, Coqutlam, Richmond. Vancouver, West \ North Vancouver… проте з досвіду бачив більш кращі варіанти в плані price \ value в Сурі. По ціні 750-1000 за звичайну кімнату та 1200-1400 за мастер думаю можна буде з комуналкою і інтернетом вписатись. Це буде гарний просторий будинок з великою кухнею і купою місця для одягу та інших речей на відміну від бейсменту чи квартири. Також ПРИЄДНАЮСЬ до компанії якщо хтось шукає співмешканця і моя кандидатура видається цікавою. Мені особисто потрібно буде гараж і 220вольт для зарядки ел. Авто ( я можу оплатити вартість встановлення додаткової резетки) + кімната. Деталі прошу в ПП.
-
Дякую за варіант😇
-
Домінікана😀 минулого року їздили - в сумі тиждень відпустки з лікуванням зубів на 2 вийшов так же як би просто лікування в Канаді))
-
Теж думав про це😂. Але думаю це актуально якщо потрібно полікувати багато зубів, або якщо всеодно збираєшся у відпустку. Дуже дякую, гарний варіант😇
-
Тут є ті, хто збирається грати у настолки?
-
www.vch.ca/en/about-us/contact-us/compliments-complaints/health-protection-feedback
-
це скотіш фест в Коквітлм тому що?)
-
Доречі дуже крутий захід. Сьогодні був перший день і завтра цілий день будуть різні традиційні шотландські конкурси, забави музика, танці одяг та антураж. Тож не пропустіть це дійство, кому цікаво. Цей хлопець доречі, один із відомого гурту шотландських драмерів, які є світовими призерами.
-
а, ось що в нього бекпеку)
-
да я теж таку хочу) це ж як вишиванка, дуже все сакральне
-
це доречі BC Tartan, місцеві скотіш його носять
-
youtu.be/R71wNqcRn7k?si=Xzodpy9OK8JLX_nU скільки ж часу треба мати на одяг кожний день))
-
а скоти у нас 3я за кількістю етно група в Канаді