Український чат Ванкуверу
-
А малярі з досвідом хіба працють за 20/год? 👀
-
Kindle, якому років 8, читає pdf, глючить, якщо pdf великий. Але з мангою завжди справлявся
-
🤗 Вітаємо у нашому чатику @Lola_Babich ♂! Тисни 'Познайомитися! 👋'
-
На жаль, це не зовсім правда. В ідеалі так, але на співбесіді це може впливати
-
Співбесіда і розсилка резюме то різні етапи) Чоловіку не відповіли на етапі розсилки. Тож, скоріш за все, з сіві щось не так. Напевно воно не відповідає канадським стандартам і як раз одна з причин - вказаний вік. На співбесіді бувають різні ситуації, але спершу треба до неї хоча б дійти.
-
Ще просто припускаю, але можливо ви розіслали не дуже багато резюме. Кількість спроб, необхідна для отримання відповіді, повинна у рази перевищувати ту, до якої ми звикли в Україні.
-
Згодна
-
Так, але якщо б вам було 70 років вони б помітили
-
Додам ще, що важливо адаптувати кожне резюме під вакансію Схема у моєму баченні наступна: 1) листаєте 10-20 вакансій на ту позицію, яку ви хочете 2) виписуєте те, що повторюється та знаходите всі можливі спільні риси 3) робите своє основне резюме за канадським стандартом * при відгуку на кожну окрему вакансію трошки адаптуєте резюме під те, що там шукають Почитайте про F схему читання резюме та розмістіть там досягнення, у ідеалі цифри Перевірте, щоб скрізь ви писали все у одному часі (щоб не було пьорфекта у суміші з пастом) Резюме реально потрібно розіслати сотні, щоб дійти до співбесід Шукайте знайомства, розвивайте LinkedIn На співбесідах у мене завжди проблема з оваркваліфайд 🤢 Тому дуже пильно читайте вакансію, якщо вони шукають мавпочку, яка буде сидіти і 30 років робити одне і те ж, швидше за все диплом магістра можна сховати у дальню шухляду і розповідати як же сильно ви хочете стабільності і навпаки У будь якому це довгий і важкий шлях, бажаю вам успіху ❤️
-
Я б сказала, що працює і то, і то, але скрізь і на різні треба теж з розумом, як ви і описали - персоналізувати під кожну вакансію
-
Згодна, резюме мати мінятися та і стандарти є. Можу подивитися на ваше, я навчалася як тут правильно складати їх, могу помітити якщо щось дуже не за стандартами