Український чат Ванкуверу
-
Тому і кажу шо полу русня, а не русня
-
але ж він зараз співає українською і допомагає Україні на відміну від дрона
-
Щось було таке. Десь між епохою говнарів і емо. Якийсь фанати люка бессона з 9го класу. Повідбивали собі деяки ребра спини, та й все.
-
він визнав свої помилки і веде себе нормально наскільки я знаю, називати його полуруснею за це якось дивно
-
Думаєш, більше не приїде?
-
Приїде, бо люди хавають
-
ми тепер всіх людей не у білих пальтах запльовуємо чи яка система?
-
Чувак просто перевзувся бо це бізнес. І чувак доречі із Луцька, так шо він свідома працював на російській бо це бабки а не тому шо челюсть рускоязичная. І він доречі казав шо не буде перекладу свої пісні українською, але коли вже зрозуміло стало шо в Україні їх крутити не будуть, то куди дінешся.
-
Чим саме?
-
а це ще зручніше
-
бо я шось реально не розумію постфактум до кого завгодно можна докопатися і це дуже зручно
-
Я не є медійною персоною
-
а ти завжди думав про просування «української культури» замість свого власного добробуту, комфорту та заробітку?
-
Не всіх, но якщо людина свідомо роками просувала російську мову та будувала спільний культурний простір, а тепер просто пернвзулася, то хз. Якось нема довіри. Тим більше якщо ця людина україномовна від народження
-
тю так і шо, я розумію лободу засирати, або анілорак але якщо до кожної дрібниці дойобуватися то хуй нам а не українізація в музиці і взагалі
-
так він її зараз і несе, співає наче українською, гроші наче збирає (наче, бо то все таки не моя музика, я не певна) шо тобі ще не так?
-
Він медійна особа, він має інший рівень відповідальності
-
Я не бачив жодного інтерв’ю манатіка де він би чотко це визнав і якось по нормальному признав свої помилки і тд. Скрізь якісь полу відмазки і перекидання фокусу на українців шо типу неможна хейтити бо людям важко переходити. Ну звісно їм важко коли їм чувак з Луцька з кожного утюга на російський співає
-
бо ти звинувачуєш людину у минулих виборах, які були зробленні на користь власного добробуту (сюрплайз сюрпрайз, всі ми для цього і живемо і цим і керуємося), а сам при цьому виставляеш себе дуже правильним і «не медійним» тоже з тебе немає що питати
-
Чувак свідомо відмовлявся від українського заради бабла, і я б ще зрозумів якщо б він англійською робив свій продукт
16 Jan 2023, 06:08
33949/37346
about 14 hours ago