Український чат Ванкуверу
-
Запрошуємо на благодійний авторський музикальний вечір з Марією Гагаловською. Вас чекатиме смачна вечеря від найкращих українських поварів в ресторані Козак під акомпанемент Марії Гагаловської і мелодійні голоси ансамблю «Співаночка». Ціль нашого заходу зібрати кошти на: 1. Окопний РЕБ «Грець» 3М для 57 ОМПБр на Харківський напрямок; 2. FPV дрон для 92 бригади, Харківський напрямок; 3. Бойлер з сонячною системою нагріву води SC-LH3-30 для дитячого будинку «Жива Перлина». 100% зібраних коштів підуть на допомогу Україні. Квитки можна придбати за посиланням www.exploretock.com/kozak-ukrainian-restaurant-vancouver/detail/490278/ukrainian-songs-night Дякуємо за увагу і чекаємо на зустріч 12 липня о 6 та на 8 вечора в ресторані Козак за адресою 1 W Cordova St, Vancouver, BC V6C 3N8
-
Вітаю! Ukrainian Student Union of UBC запрошує марширувати з нами на Ванкувер Прайді, що відбудеться 4ого серпня. Більше деталей та посилання на реєстрацію тут: www.facebook.com/share/2wmfPSPtwAytP144/?mibextid=9l3rBW
-
9-та ранку буде, звісно на роботі)
-
на роботі)))
-
А де збираєтесь ? 😅
-
звісно)
-
Привіт! Хтось десь завтра збирається дивитись Україна/Бельгія?
-
Доречі, якщо хтось шукає трансляцію з українськими коментарями, можу скинути в пп
-
У мене вечірня зміна, тому й питаю хто, де, шо і як
-
Дякую!
-
🤗 Вітаємо у нашому чатику @Astropsyhe 👮! Тисни 'Познайомитися! 👋'
-
🤗 Вітаємо у нашому чатику @mishvvk ! Тисни 'Познайомитися! 👋'
-
Всім, привіт! Мене звати Микита, я DJ Також займаюсь йогою та вивчаю східну філософію більше 6 років Проводжу різні цікаві івенти ) Останні два роки жив в Азіі, зараз тут 3 місяця. Люблю придумувати щось цікаве, щоб ви могли гарно і корисно провести час Люблю природу 🤌🍃 www.instagram.com/astropsyhe?igsh=MWU3b2p4ODQ4NmtpMw%3D%3D&utm_source=qr on.soundcloud.com/DmciVxRqjixJEqgz6 #introduce
-
--- 🌟 Вітаю всіх з Ванкувера! 🌟 Мене звати Анна, і я перукар з 16-річним досвідом роботи з Одеси. Запрошую вас до перукарні Erbil в районі Кітсолано, за адресою 2996 W Broadway, Vancouver BC V6K 2G8. Пропоную якісні стрижки за доступними цінами: 💈 Чоловіча стрижка: $25-30 💇♀️ Жіноча стрижка: від $40 Зателефонуйте та запишіться на зручний час: (236) 777-4359. Приходьте і переконайтеся у високій якості моєї роботи! До зустрічі! ✨ ---
-
Шукаю компанію щоб розбити хату на всіх або кімнату у будинку. Потрібна тишина після 9 вечора без гулянок і вечірок. Чистота від себе та інших. Північ Сурі, ленглі, південь коквітлем / порт муді
-
Доброго дня, чи є тут майстри хто робить установку килиму на сходи?