Український чат Ванкуверу
-
наскільки знаю, таких нема. Треба писати бригадиру та в частину (бригаду, роту тощо) з приводу конкретної людини.
-
Привіт, питання взагалі не типове для теми чату але я не знаю куди бігти. Де можна знайти російські тг канали де викладають інфу про українців, що потрапили в полон ?
-
Уже писали, але дякую за відповідь ❤️
-
ось відповідь мого друга, який служить. (це я про своїх знайомих дізнавався)
-
усім привіт! я не знаю чи можна тут постити таке, тому заздалегідь сорі, якщо ні 😊 продаю зелені кросівки Adidas Campus ‘00, розмір 9 US. Я одягав їх максимум 4 рази, тож якщо хтось хоче купити їх майже за половину ціни нових, дайте мені знати! буду вдячний якщо поширите 🫶🏻
-
Вітаю! Мене звуть Ганна, я проживаю в Канаді вже один рік та шість місяців. Нині працюю барбером. Я не курю і не п'ю, веду здоровий спосіб життя. Шукаю кімнату для оренди в діапазоні 800-900 доларів на місяць, бажано в районах Бернабі чи Кітсілано. Я відповідальний і надійний орендар, який цінує чистоту та спокій у будинку. Якщо у вас є доступні кімнати або знаєте когось, хто здає кімнату, я була б дуже вдячна за інформацію. Будь ласка, зв'яжіться зі мною електронною поштою або телефоном. [email protected] +1(236)777-4359 Заздалегідь дякую за допомогу! З повагою, Ганна
-
Ахой, лежу не знаю чим себе зайняти, розкажу пару цікавих (але це не точно) історій, може дискусія яка виникне. Але перед цим хочу висловити свою думку щодо посту Світлани про кицюню - люди довбограї, чергове підтвердження.. треба зʼїжджати тож кицюня йде нах..й.. це що таке взагалі, я тут за..бався але знайшов хату з котом і собакою, а комусь це неможливо.. тай таке..
-
Прийшов додому, киснув, взяв дружину і собаку - пішли погуляти. У дворі зустріли сусіда, молодий хлопчина, працює, максимально дружелюбний та ввічливий. Запитав що сталося, бо він майже єдиний з ким взагалі розмовляв з будинку хоч трохи, виявилося що в нього стався конфлікт з кимось з сусідів, який ніби драг ділер чи щось таке
-
Отже історія перша - приїхав вчора з роботи - перед хатою купа поліцейських автівок, штук 10. Хата - триповерховий будинок квартир на 50, тихий район у Річмонді, ніяких ексцесів до цього не було. Спитав у копа як мені тачку поставити - сказав постав поки деінде. Копи щось ходять, бабки тусять, дітлахи витріщаються, нічого не зрозуміло. Поставив авто поруч на парковці комʼюніті центру, пішов додому, ніхто не зупиняє - ну вочевидь нічого серйозного
-
-
Історія друга. Десь тут в чатах днями постили гарячу лінію для суіцидників, вирішив глянути які є варіанти для соціофобів, щоб там типу чату щось було. Спойлер - якщо це твій випадок - ти ймовірно вскриєшся, або тебе все це так вибісить - що ти забудеш про самогубство (може це такий тонкий розрахунок в них, я хз)
-
Але якщо ти хочеш саме чат, то їх декілька, і вони працюють за якимось дивним розкладом, тож якщо ти вирішив вкоротити собі віку в обід - то на здоровля, ніхто тобі не допоможе. Бо там з 4 до 10, або з 6 до 10, або noon till 1am, але опів на першу дня він не робе
-
А можливо корисно буде кому ці чати знати. Може цю інформацією пошерьте?
-
Ну а шо ти хотів, суїцидники суїцидниками, але 8-годинний робочий день і обід по розкладу - то святе 😁