Український чат Ванкуверу
-
Історія друга. Десь тут в чатах днями постили гарячу лінію для суіцидників, вирішив глянути які є варіанти для соціофобів, щоб там типу чату щось було. Спойлер - якщо це твій випадок - ти ймовірно вскриєшся, або тебе все це так вибісить - що ти забудеш про самогубство (може це такий тонкий розрахунок в них, я хз)
-
Але якщо ти хочеш саме чат, то їх декілька, і вони працюють за якимось дивним розкладом, тож якщо ти вирішив вкоротити собі віку в обід - то на здоровля, ніхто тобі не допоможе. Бо там з 4 до 10, або з 6 до 10, або noon till 1am, але опів на першу дня він не робе
-
А можливо корисно буде кому ці чати знати. Може цю інформацією пошерьте?
-
Ну а шо ти хотів, суїцидники суїцидниками, але 8-годинний робочий день і обід по розкладу - то святе 😁
-
Коли в мене виникла проблема, я не знав ні що робити ні кому телефонувати, то 1. Потрібна якась методічка 2. Не думаю що суциідальникі зможуть адекватно долго шукати інформацію та чекати десь на лінії або гуглити
-
Ні, якщо не психолог, то не потрібно порад) Це точно. А вот надати телефони- це корисно
-
Я не психолог, тож мої поради не дуже мають сенс, але як на мене алгоритм такий: 1. Ви вже набрали ванну та несете тостер - дзвоніть 988 2. Ви розмірковуєте вскритись у теплій ванні бо там зручно і ніхто не заважатиме, або поїхати зробити це десь на заході сонця на березі моря, бо то красиво і романтично - пиздуйте до психолога, або хоча б поговоріть із кимось про це
-
Це важка тема. У своєму чаті ми надавали контакти психологів і тут у Канаді, та проводили опитування що до психологічного стану людей, що приїхали. Так були відповіді позитивні на питання «чи є в вас суциідальні думки» Так що питаннє це актуальне
-
Психологів україномовних - не телефони канадські
-
Ні не має. То я побачив ваш пост, вирішив що ви десь узагальнили