Український чат Ванкуверу
-
Усім доброго ранку, збираю банду шоб зняти разом будинок або таунхаус на 4-6 осіб. Про себе: 1. Не пю, не курю, наркоти не вживаю ВЗАГАЛІ. 2. Багато не говорю, люблю більше робити... 3. В молодості був спортсменом. 4. Ціную чистоту та спокій в будинку. 5. Після 9 години – тихий час. Не розумію як 2 чоловіки можуть гучно говорити накухні коли третій намагається заснути... 6. Чесний, прямий та відвертий – в крайньому випадку намагаюсь таким бути. Шукаю ТАКИХ САМИХ людей... ну якщо говорите більше ніж я – то не проблема... Цікавитть локація що на скріншоті -, Langley, Surrey, , Port Moody, Maple Ridge можливо Burnaby, Coqutlam. проте з досвіду бачив більш кращі варіанти в плані price \ value в Сурі. По ціні 750-1000 за звичайну кімнату та 1200-1400 за мастер думаю можна буде з комуналкою і інтернетом вписатись. Це буде гарний просторий будинок з великою кухнею і купою місця для одягу та інших речей на відміну від бейсменту чи квартири. Також ПРИЄДНАЮСЬ до компанії якщо хтось шукає співмешканця і моя кандидатура видається цікавою. Деталі прошу в ПП.
-
Американський суд підтвердив те, що в Мінцифри роками заперечували: 13 січня 2022 року російські хакери зламали Дію і отримали чутливі дані 13,5 млн українців. Ця база даних давно продається на форумах в даркнеті. Одного із організаторів зламу тепер американці оголосили в розшук.
-
«Я думаю, що роль кібербезпеки трохи перебільшена.» федорів
-
По факту все що в цифрі, може бути зламано і піти у даркнет. Ще у перші час створювання Дії, якби було зрозуміло що витік інфи буде. Тільки питання що люди будуть робити з іншою із дії. Кому потрібне моє посвідчення водія, диплом бакалавра чи сертифікація ковід щеплення. Навіть витяг з єд.реєстру так собі їм у поміч. Я не думаю що фінансові операції можуть проскочити виключно з даними документів🤷♀
-
Не завжди допоможе, лол
-
В мене немає досвіду онлайн кредит займів, але по факту завжди є двофакторна перевірка майже на усе.
-
Пішли подзвонили в ПриватБанк, назвали абсолютно всю інфу про тебе, залогінились Подзвонили в водафон, реплікували сімку, спиздили все що маєш)
-
Тут ж чомусь кажуть найпростіше що є, то нікому не шарити свій ідентифікаційний код
-
Тому що зараз інтегрують ще додатково хелз, от тепер історія хвороб буде теж) + пішли з паспортними даниии оформили мікрокредит онлайн І це найпростіше, що можна зробити - спиздити особистість А фантазія та реалізацій ще дуже багато Думати що ок похуй, що твої дані злили ну це поведінка дитини, лол
-
Та як наче в перший раз. Хоча щодо таких висловів про цифру- це вже звучить як дзвіночок🤔
-
Так, згодна. Але все ж таки немає 100% захищеності персональної інфи. Тут тільки в кого яке бажання і можливості
-
Головне далі дивитись як влада сцить в обличчя
-
Я так не лише про мінцифру можу сказати Дзвіночок не дзвіночок, але розробляти апку для військовозобовʼязаних та навіть назву класів не поміняти - рівень аутсорсу рівня звільненого індусу з делойт Чекаємо поки дані військових теж продавати будуть в відкриту)
-
Це не відповідь. Як люди не бачать зв‘язку між тим за кого віддають свої голоси і тим, як живуть, то мабуть і не заслуговують на краще. Я вже не приймав участь в останніх виборах, та був просто шокований часткою тих хто голосував «по приколу». Прикололись, та щось маже нікому не смішно