Український чат Ванкуверу
-
Доєднюйтеся до сторінки IF Theatre щоб: 🎭Не пропустити виставу 🎭Не пропустити подію 🎭Не пропустити майстер-клас 🎭Не пропустити відкриття набору в навчальні групи 🎭Не пропустити оголошення про кастинг А ще: 🎭Плануємо багато цікавого контенту про театр, кіно і мистецтво в Ванкувері 🫶🫶🫶🫶🫶🫶🫶🫶🫶🫶🫶🫶🫶🫶🫶 www.facebook.com/profile.php?id=61561690094164&mibextid=LQQJ4d
-
Вибачте, посилання не працює , можна ще раз надіслати ?
-
Теж не можу знайти
-
Усім доброго ранку, шукаю 1-2 чоловіка (можна і жінок) щоб зняти 3-4 кімнатний будинок разом. На разі нас 2 чоловіки. Про себе: 1. Не пю, не курю, наркоти не вживаю ВЗАГАЛІ. 2. Багато не говорю, люблю більше робити... 3. В молодості був спортсменом. 4. Ціную чистоту та спокій в будинку. 5. Після 9 години – тихий час. Не розумію як 2 чоловіки можуть гучно говорити накухні коли третій намагається заснути... 6. Чесний, прямий та відвертий – в крайньому випадку намагаюсь таким бути. 7. Працюю фул тайм на норм. зп Шукаю ТАКИХ САМИХ людей... ну якщо говорите більше ніж я – то не проблема... Цікавитть локація що на скріншоті -, Langley, Surrey, , Port Moody, Maple Ridge можливо Burnaby, Coqutlam. проте з досвіду бачив більш кращі варіанти в плані price \ value в Сурі. По ціні 800-900 за звичайну кімнату та 1200-1300 за мастер думаю можна буде з комуналкою і інтернетом вписатись. Це буде гарний просторий будинок з великою кухнею і купою місця для одягу та інших речей на відміну від бейсменту чи квартири. Також можливий гараж. Також ПРИЄДНАЮСЬ до компанії якщо хтось шукає співмешканця і моя кандидатура видається цікавою. Деталі прошу в ПП.
-
Збираємось піти на басейн в Стенлі парку почілити сьогодні в обід. Можливо хтось бажає приєднатися maps.app.goo.gl/M27wXiW8rHUk91W39?g_st=com.google.maps.preview.copy
-
У зв’язку з гарними відгуками та подальшими запитами організуємо другий тур до мерії Ванкувера - Vancouver City Hall. БЕЗКОШТОВНО! Тур відбудеться 16-го липня о 1:15 пополудні. Кількість місць обмежена - максимум 25 людей. В ході туру можлива зустріч та діалог з City Councillor(s). Мова туру ВИКЛЮЧНО АНГЛІЙСЬКА! NOTE: Якщо треба підвищити рівень розмовної англійської, то записуйтесь до нас на заняття (наживо, або онлайн). Для запису на тур пишіть англійською. Для запису на заняття - англійською чи українською. Писати до мене в дірект: t.me/Alexander56389
-
І що, після гарних відгуків і подальших запитань за 10 днів досі 25 бажаючих не набралось? 👀
-
Походу всім 😅😅
-
Можливо хтось цікавиться Ціна за весь комплект 219 доларів, можливий торг.
-
Ага, дзвонити і оновлювати дані. Бо, скоріш за все, ви вказували цю інфу, коли заповнювали декларацію. Просто в них якийсь баг пішов і система ці дані не відображує
-
🤗 Вітаємо у нашому чатику @Nata8Ly 🍙! Тисни 'Познайомитися! 👋'
-
Усім привіти можливо хтось подавав родичів на Visitor Visa, в електронний кабінет необхідно завантажити документи, наприклад свідоцтво про шлюб, чи потрібно його апостилізувати, чи достатньо перекладу?
-
😭 росіяни атакували дитячу лікарню "Охматдит" у Києві Зараз під завалами є діти. ✅ Підписка 📩 Надіслати новину