Український чат Ванкуверу
-
Ага, дзвонити і оновлювати дані. Бо, скоріш за все, ви вказували цю інфу, коли заповнювали декларацію. Просто в них якийсь баг пішов і система ці дані не відображує
-
🤗 Вітаємо у нашому чатику @Nata8Ly 🍙! Тисни 'Познайомитися! 👋'
-
Усім привіти можливо хтось подавав родичів на Visitor Visa, в електронний кабінет необхідно завантажити документи, наприклад свідоцтво про шлюб, чи потрібно його апостилізувати, чи достатньо перекладу?
-
😭 росіяни атакували дитячу лікарню "Охматдит" у Києві Зараз під завалами є діти. ✅ Підписка 📩 Надіслати новину
-
❗️Удар по «Охматдиту» прийшовся по корпусу, де діти отримували очищення крові при нирковій недостатності. Жертви, на жаль, є, — голова МОЗ Віктор Ляшко.
-
Українці за кордоном, влаштовуйте мітинги вже. Будь ласка, робіть щось. Особливо, якщо ви зараз в країнах-членах НАТО. Вимагайте ппо, вимагайте зброї для України. Завтра саміт у Вашингтоні, використайте цю можливість, треба ваша допомога в тому всьому🙏🙏🙏
-
На 4 ?
-
Збираємося, Vancouver art gallery несіть фото, я думаю ми можемо просто влаштувати показ фото тільки щоб нагадати що росія йобані терористи
-
Хто буде відписуйте чи ставте плюсик чи що
-
Збір на потреби лікарні «Охматдит» і підопічних фонду «Таблеточки» Фонд «Таблеточки» відкрив терміновий збір. ❤️ внесок на банку; 🩵 внесок фонду «ОХМАТДИТ».
-
У кого є якісь збори приходьте ,будемо колективно донатити
-
Ми не будемо прибирати надписи 🤡
-
Мені здається так робити в Канаді не можна, навіть не знаю чи можливо просити дозвіл на таке, певно вони правда все змиють та й все. В нашій країні величезне горе, але певно правильніше організований мітинг, з дозволами та зібратися всім разом з плакатами, це було б дуже сильно, на даний момент. Це особисто моя думка.
-
Ні, але рівні права повинні бути рівними для всіх чи не так ? Якщо мені треба нести покарання за це добре, але тоді і інші люди повинні теж
-
І я її приймаю але кажу , що думаю і на той момент я зробила те що вважала за потрібне
-
Проблема що у мітингу мало хто зацікавлені