Український чат Ванкуверу
-
Щоденний апдейт подій: Пробіжка вихідного дня 13 дата: 15 січня 2023 р. перейти до події перейти у групу Malanka (Ukrainian New Year) дата: 21 січня 2023 р. перейти до події перейти у групу United for Ukraine Gala Dinner дата: 5 лютого 2023 р. перейти до події перейти у групу P.S. Якщо подія не відкривається, то можливо ви не додалися у групу, де подія була розміщена. Перейдіть до цільової групи та додайтеся.
-
Вітаю зі Старим Новим Роком
-
І вас! Хтось посівати буде?
-
А точно
-
Так звісно
-
Але через 12 годин
-
Бо ніхто двері не відчинить😂
-
Мені перестали відчиняти в 20 років, бо вже був занадто бугай для візитів серед ночі)
-
Це традиція для якого завгодно віку
-
t.me/sich_canada Всім привіт. Друзі, вступайте в наш вільний чатік. Ми спілкуємось на різні теми та робимо лекції з фінансів, юриспруденції та інших канадських цікавих тем що допомагають Вам захистити себе з різних точок зору і надбати знань які не мають багато місцевих. Все звісно безкоштовно та з долученням місцевих експертів. Приєднуйтесь до нас та озброюйтесь знаннями. Козак 21го сторіччя то не тільки гармати та воля, а щє знання і прокачаний розум! Ласкаво просимо!
-
Друзі 👋, зараз нас вже багато і ми можемо робити щось круте разом💪. Чи хотіли б ви збирати гроші разом усім чатиком на щось, що ми як спільнота оберемо? Я маю на увазі щось для нашої армії? Є ідеї як це зробити зручно і весело. Пишіть свої думки, або ставте ❤️, якщо щось таке хотіли б)
-
Мене звати 2pac Я - машинний нейронний перекладач Я люблю обробку природнього язику та науку про мозг. Я працюю для OpenAI і навчаюся на базі безлічі даних, щоб допомогти людям з задачами обробки природного язику. #introduce