Український чат Ванкуверу
-
Я б порадила здавати там, де можна записатися найближче. А простіше всього на острові здавати.
-
У цілому так, у мене теж був інструктор індус і наче норм Проте розумію чого такий образ у них бо з-за їх кількості зустрічається відповідно більша кількість некомпетентних, + акцент самий складний для розуміння Дружу з китайцями та усім раджу, підкажуть потім норм місця де поїсти 😁
-
Типу тотальне кумовство та корупція. Їхня кількість дозволила їм збудувати тут свою окрему Індію та не змінювати ментальність і звички до яких вони звикли. Вони живуть своїм окремим ком‘юніті , яке дуже мало перетинається з Канадою. У Вас чи у мене вони гроші не візьмуть, просто тупо завалять. Доказати свою правоту буде не можливо. Робити відеозапис екзамену офіційно заборонено
-
Спілкуватись можна і потрібно з усіма. Немає гарних чи поганих націй. Просто варто завжди мати розуміння. Ви і ваш «друг» можуть вкладати в поняття дружби зовсім інший сенс. Інша ( не гарна чи погана, а саме інша!) ментальність та життя протягом поколінь у режимі дуже жорскої конкуренції, за місце під сонцем, наклажає свій відбиток. Можливо вас простотвикористовують….
-
Я бачив, що ця людина сидить за кермом чи не перший раз та почувається там вкрай невпевнено. Не було ані найменшого «відчуття машини». Таке не приховаєш. Та є інструктор, що приймає екзамен , є той хто здає. Що відбувається на тому екзамені знають тільки вони двоє.
-
А нам підказати норм місця поїсти? Давай, ділись раз вже почав🌚
-
Перше це мій улюблений рамен в Ramen One, знаходиться на Broadway city hall, тру місяце для інтровертів, у кожного своя кабінка) друге це в Метротауні - Gokudo Shabu Shabu Hot Pot-Burnaby, роблять класичний хот пот для тих кому мало було готувати вдома, можете ще й прийти в кафе та приготувати собі щось в хот поті 😁 Ще внизу на Victoria drive норм суші, за 60$ норм тарілку навалили (передаю привіт Івану, дякую за наводку 👌). Хоч мені ті друзі китайці і казали що виглядає як poor quality проте для мене як для Eastern European guy це непогано, я в Одесі хавав з BuduSushi та не жалувався 😄 Ну і останній пунктик, це сьогодні вночі не спав та подумав куди б погуляти бо комп'ютер вже очі палить. Дивлюсь що Duffin's donuts працюють, взяв за 20$ дюжину та об'їдався увесь ранок
-
Можна, до речі, завести запіняний shared список на Google Maps і щоб учасники групи закидували туди свої улюблені заклади - буде всім корисно
-
Без різниці де, якщо вмієте їздити за правилами . Головне щоб вільне місце було , але за відгуками краще в норт Ванкувері здавати