Український чат Ванкуверу
-
Перше це мій улюблений рамен в Ramen One, знаходиться на Broadway city hall, тру місяце для інтровертів, у кожного своя кабінка) друге це в Метротауні - Gokudo Shabu Shabu Hot Pot-Burnaby, роблять класичний хот пот для тих кому мало було готувати вдома, можете ще й прийти в кафе та приготувати собі щось в хот поті 😁 Ще внизу на Victoria drive норм суші, за 60$ норм тарілку навалили (передаю привіт Івану, дякую за наводку 👌). Хоч мені ті друзі китайці і казали що виглядає як poor quality проте для мене як для Eastern European guy це непогано, я в Одесі хавав з BuduSushi та не жалувався 😄 Ну і останній пунктик, це сьогодні вночі не спав та подумав куди б погуляти бо комп'ютер вже очі палить. Дивлюсь що Duffin's donuts працюють, взяв за 20$ дюжину та об'їдався увесь ранок
-
Можна, до речі, завести запіняний shared список на Google Maps і щоб учасники групи закидували туди свої улюблені заклади - буде всім корисно
-
Без різниці де, якщо вмієте їздити за правилами . Головне щоб вільне місце було , але за відгуками краще в норт Ванкувері здавати
-
Ще також дозволяється повертати на червоне ліворуч з одностороньої на односторонню якщо нікому не заважаєте і це безпечно
-
Звичайно але я це вже не розписував , я це описав (знанням правил )
-
Ну там ще окрім правил ще багато дрібниць окрім преславутого shoulder check ще можуть ще звертати увагу на те чи не сильно викручуєте руль на поворотах, або при поворотіліворуч то при жовтому кольорі попереду щоб ліворуч повернуло тільки одне авто, тож якщо перед вами хтось так вже повернув то ви чекатиме поки знову не буде жовтий (маю на увазі коли немає зеленої стрілки на світлофорі) Тож візьміть декілька уроків у інструктора який вам за усе це підкаже та намагайтесь здати, я здавав на Kingsway, локація проста, траблів не було
-
Привіт! Чи є тут хто з автівкою, хто міг би допомогти з організаційною підготовкою до фестивалю у вівторок зранку?
-
За суші з китайцем згодна, канєшно 😁
-
Справді дуже шкода людину, що обрала для початку нового життям у Канаді саме ВС та Ванкувер. Я особисто важаю це місце одним з найгарніших у світі, та старт тут буде найважчим з можливих. Нажаль багато наших співвітчизників потім їдуть назад у Європу, пишуть прокльони Канаді, так і не знайшовши свого місця і не зрозумівши, що все у них могло бути легше, краще та успішніше.
-
Ну так зараз не те що Ванкувер, а Канада в цілому є в найгіршій формі за багато і багато років. Раніше було значно легше тут розпочати, навіть будучи старшим і без англійської. Був такий собі тяжкий рівень, якщо зрівнювати з іграми. Наразі тут супер хардкор, реалізм 🥲
-
Ну найперше треба глянути чи підходять вони під нашу мережу.
-
Бурквітлм стейшн: www.facebook.com/marketplace/item/1060767405422948/?mibextid=6ojiHh я тут живу, один з нас з вересня поїде
-
раджу
-
«Perfetti sconosciuti», Паоло Дженовезе, Італія, 2016