Український чат Ванкуверу
-
А зараз я не впевнений, що там живий гриб в супермаркетах продають. Хоча чув що якщо просрочить, то воно токсичним може стати
-
Лол. Вона виглядає огидно. В часи мого дитинства це називалося чайний гриб і росло майже у кожній сім'ї в 3х літровій банці. Ну і гидотно виглядало страшне.
-
Та шо там гидотного, звичайна медуза в банці 😁
-
Сіро коричневого непрозорого кольору наче)
-
Я в Мейпл Рідж сдавала, але мені здається що немає різниці де, головне з інструктором в тій місцевості хоч раз проїхатись.
-
Бан таким магазинам, вони мають виручку переважно на ностальгії за батьківщиною, але це безпринципові рускофільні бізнеси, така ж біда як Taste of Ukraine. Мені особисто простіше поїхати в nofrills за поодинокими "нашими" продуктами чи з Ванкуверу в Річмонд на закупи собі і друзям в Freshco.
-
А взагалі там написано, хто додав. Вичислимо по айпі
-
Воно вспливе, коли ми почнемо по ним ходити і писати відгуки 😁
-
Привіт хто скільки чекав на новий ворк перміт, ми подавалися як common law з моєю дівчиною 28 січня, до цих пір немає відповіді, в кого ж така сама ситуація?)
-
Я вписав лише для дівчини, для себе я вписав тільки дані про роботодавця
-
А можете дати в чат, будь ласка, більше деталей, що взагалі з себе цей тур представляє? У всіх тг каналах це повідомлення, у групах в фейсбуці. І за три тижні "у завязку з гарними відгуками і підвищеним попитом" не набралося "максимум 25 людей"?