Український чат Ванкуверу
-
А взагалі там написано, хто додав. Вичислимо по айпі
-
Воно вспливе, коли ми почнемо по ним ходити і писати відгуки 😁
-
Привіт хто скільки чекав на новий ворк перміт, ми подавалися як common law з моєю дівчиною 28 січня, до цих пір немає відповіді, в кого ж така сама ситуація?)
-
Я вписав лише для дівчини, для себе я вписав тільки дані про роботодавця
-
А можете дати в чат, будь ласка, більше деталей, що взагалі з себе цей тур представляє? У всіх тг каналах це повідомлення, у групах в фейсбуці. І за три тижні "у завязку з гарними відгуками і підвищеним попитом" не набралося "максимум 25 людей"?
-
Так, Звичайно. Цей вже другий тур по Ванкуверській Мерії, який організовується для української спільноти як частина проєкту ESL Speaking Club for Ukrainian t.me/+C9Dkp7Y7A_tiNjhi Тури проводяться одним з клерків Мерії для груп 10-25 людей та тривають близько 40 хв. Тури є досить популярними і черга на них складає зазвичай 6 тижнів. Тур включає в себе екскурсію будинком Мерії з відвідуванням головного залу засідань, ознайомлення зі структурою та функціонуванням муніципального рівня влади в країні. Цього разу можлива зустріч і діалог з одним з Канцлерів Мерії. Додатково: vancouver.ca/your-government/your-city-hall.aspx Тур проводиться виключно англійською мовою і тільки в робочі дні. Абсолютна більшість людей, які володіють мовою на достатньому рівні, вже на щастя мають роботу і, на жаль, не можуть приєднатися в робочий час. Як би там не було, на тур записалося досить людей, але хотілося б, щоб нас було по максимуму, бо це не тільки цікаво, а й корисно, як для кожного окремо, так і для громади в цілому.
-
Дякую, тепер зрозуміло!
-
Запрошуємо до запису в табір BeBrave Summer Camp: Burnaby Central Park 22-26 липня Burnaby Deer Lake Park 5-9 серпня West Vancouver Ambleside 12-16 серпня Ігри, спорт, творча майстерня, заняття «Україна - це я» та інше 🫶 Запис за посиланням: forms.gle/bRjfzfaynN16JGmh9 Якщо Вам цікаво як проходять наші табори, то запрошуємо на сторінку www.instagram.com/ua_in_canada
-
перекинуть на інший балкон)
-
він живий, опосуми же лише прикидуються дохлими
-
Сьогодні день домашніх друзів?